Κατερίνα Καινούργιου: Σε γυναικολόγο στο Ψυχικό λίγο μετά τις διακοπές της στην Πάρο με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή (Φωτογραφία)

Επιστροφή στην πραγματικότητα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής της - όπως έχει τονίσει και σε αναρτήσεις στα social - πέρασε φέτος η Κατερίνα Καινούργιου αφού πέρα από τους φίλους και την οικογένειά της είχε στο πλευρό της τον νέο της σύντροφο, τον επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Μετά από αρκετό καιρό, λοιπόν, που βρισκόταν στην Πάρο η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα επέστρεψε στην... πραγματικότητα αφού πρέπει σιγά σιγά να ασχοληθεί με το στήσιμο της εκπομπής της που θα επανέλθει τον Σεπτέμβριο μέσα από την συχνότητα του ALPHA, αλλά και να διευθετήσει πολλές ακόμα δουλειές που είχε αφήσει πίσω της λόγω των καλοκαιρινών της διακοπών, μια από αυτές και να επισκεφθεί τον γυναικολόγο της.

Δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όλες τις γυναίκες, η Κατερίνα Καινούργιου επισκέφθηκε τον σύζυγο της Μαρίας Ηλιάκη, τον γνωστό γυναικολόγο Μανούσο Μανουσάκη, στο ιατρείο του στο Ψυχικό και μάλιστα έκανε και ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram υπενθυμίζοντας σε όλες πως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές το πιο σωστό όλων είναι απλά ένα προληπτικό τσεκ.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Για δείπνο στο ξενοδοχείο - παλάτι Shangri La Paris με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή! Τι φόρεσε για να τον συνοδεύσει

«Είσαι πολύ τυχερή», έγραψε στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια κάνοντας επισήμανση και την Μαρία Ηλιάκη.

Κατερίνα Καινούργιου γυναικολόγος

Υπενθυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθεί να παρακινήσει τους διαδικτυακούς της φίλους όσον αφορά την πρόληψη και την υγεία. Πριν από δυο χρόνια περίπου έστειλε ξανά το δικό της μήνυμα, αυτή την φορά για την συντήρηση ωαρίων, μια διαδικασία στην οποία υποβλήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 και όπως αναφέρει ήταν το καλύτερο δώρο που έκανε στον εαυτό της.

«Η διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων ήταν το δώρο στον εαυτό μου για το 2022, πολύτιμο και σπουδαίο», είχε γράψει τότε η παρουσιάστρια, ευχαριστώντας για άλλη μια φορά τον γιατρό της.

Κατερίνα Καινούργιου κατάψυξη ωαρίων