Έλενα Τσαγκρινού – Οι πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό: «Δεν κοιμόμαστε καθόλου!»

Οι μανούλες θα την καταλάβουν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την οικογενειακή ολοκλήρωση ζει τις τελευταίες μέρες η Έλενα Τσαγκρινού, που έχει επιστρέψει σπίτι με τον DJ Stephan και τον γιο τους. Ο μικρός, που θα πάρει το όνομα Ηρακλής, έχει γεμίσει την καθημερινότητά τους με στιγμές ευτυχίας, με την τραγουδίστρια να δηλώνει πως η ζωή που κρατάει στα χέρια της είναι ό,τι πιο ιερό.

Βέβαια, όλα έχουν ένα τίμημα και στην προκειμένη φαίνεται να είναι ο... ύπνος της. Η Έλενα Τσαγκρινού δεν επαναπαύεται και ετοιμάζει την δισκογραφική επιστροφή της, παράλληλα ωστόσο αποκάλυψε με ένα βίντεο πως το τελευταίο διάστημα δεν ήταν τόσο ειδυλλιακό, όσο ενδεχομένως να είχε φανταστεί.

Δείτε επίσης: Έλενα Τσαγκρινού – DJ Stephan: «Γυρίζαμε από το μαιευτήριο τη μέρα της φωτιάς και νομίζαμε ότι μπαίναμε στην κόλαση!»

«Χαλάλι», λέει η Έλενα Τσαγκρινού μπροστά στο γιο της

«Ποιος είπε ότι το να ξενυχτάμε με βάρδιες είναι δύσκολο; Ποιες βάρδιες; Βάρδιες γίνονται εδώ με το μωρό στο σπίτι, εσείς οι γονείς με καταλαβαίνετε. Δεν κοιμόμαστε καθόλου! Δεν πειράζει. Εδώ είναι, το έχω στα χέρια μου, το πιο ιερό πράγμα στον κόσμο και σας εύχομαι όσοι το περιμένετε να σας έρθει», λέει η Έλενα Τσαγκρινού στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννησή του

«Δεν το περίμενα τόσο μεγάλο, το μυαλό μου ήταν σε πολλά πράγματα εκείνη τη στιγμή. Όταν ήρθε το παιδί ένιωσα ότι είναι κάτι άγιο, εννοείται κλαίγαμε, ήμασταν συγκινημένοι. Ο Κώστας μου είπε πει ότι δεν θα κλάψει και πάτησε κάτι κλάματα», σχολίασε η τραγουδίστρια για τον ερχομό του γιου της στην εκπομπή «Summer's Cool» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη. Η Έλενα Τσαγκρινού επέλεξε να γεννήσει φυσιολογικά, για να έχει μία πιο γρήγορη ανάρρωση.