Νταίζη Σεμπεκοπούλου για Γιώργο Μαρίνο: «Θύμωσα όταν τον εξέθεσαν με το βίντεο από το γηροκομείο»

«Τον χάζευα στη σκηνή και τον ερωτευόμουνα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Η Νταίζη Σεμπεκοπούλου έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου, μεταξύ αυτών ο Γιώργος Μαρίνος και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον Παναγιώτη Βαζαίο, αναφέρθηκε στις στιγμές που έζησε δίπλα σε σπουδαίους καλλιτέχνες, ενώ σχολιάζει καυστικά το ρεπορτάζ που βγήκε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν με τον Γιώργο Μαρίνο στο γηροκομείο.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαρίνος: Το παρασκήνιο της συνέντευξής του μέσα στο γηροκομείο - Ποιος έδωσε άδεια να μιλήσει στην κατάστασή του

Η Νταίζη Σεμπεκοπούλου για τις συνεργασίες της

Με συγκίνηση περιέγραψε η Νταίζη Σεμπεκοπούλου τη συνάντησή της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Ήταν μια υπέροχη εποχή. Την έχω πραγματικά μέσα στην καρδιά μου. Ήμουν πολύ μικρή τότε, θυμάμαι το πόσο δουλευταρού ήταν. Πρώτη ερχόταν στο θέατρο, τελευταία έφευγε! Ένα καλοκαίρι κάναμε πολύ στενή παρέα. Μετά απομακρυνθήκαμε γιατί με είχε στεναχωρήσει, επειδή δεν μου έδωσε έναν ρόλο να παίξω που ήθελα πολύ. Tης είχα πει συγκεκριμένα: "Είμαι και ηθοποιός κυρία Αλίκη δεν είμαι μόνο χορεύτρια για να χορεύω, δώστε μου να παίξω αυτόν τον ρόλο". Τον είχε υποσχεθεί κάπου αλλού όπως μου είπε κι εγώ είχα θυμώσει. Μετά από καιρό βέβαια ξαναβρεθήκαμε και όλα ήταν μια χαρά. Την αγάπησα την Αλίκη και ακόμη και σήμερα έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά

Η Νταίζη Σεμπεκοπούλου μίλησε επίσης για την πολυετή συνεργασία της με τον Γιώργο Μαρίνο, με τον οποίο συνεργάστηκε για οκτώ σεζόν. «Ένας και μοναδικός! Νομίζω ότι, αν ο Γιώργος είχε αποφασίσει να πάει στο εξωτερικό, θα είχε κάνει τεράστια καριέρα και εκεί! Έχω δουλέψει οκτώ σεζόν μαζί του και όπως όλοι οι σταρ, ήταν πολύ ανασφαλής, ευαίσθητος και τελειομανής. Τον χάζευα στη σκηνή και τον ερωτευόμουνα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός εξέφρασε τη βαθιά της λύπη για το γεγονός ότι έχει χάσει επαφή με τον Μαρίνο από τότε που αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή. «Από τότε που αποφάσισε να αποσυρθεί, τον έχω χάσει και δεν μπορώ με τίποτα να τον βρω. Θύμωσα πολύ επίσης όταν είδα ότι τον εξέθεσαν με τις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσίευσαν από το γηροκομείο», τόνισε η Νταίζη Σεμπεκοπούλου.