Ευαγγελία Συριοπούλου: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον σύζυγό της λίγο πριν υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ευαγγελία Συριοπούλου βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της, καθώς ετοιμάζεται να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά. Η ίδια και ο σύζυγός της, Στράτος Πατσατζής, ανυπομονούν να υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Λίγο πριν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της. Στη φωτογραφία, ποζάρουν χαμογελαστοί λίγο πριν γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Δείτε επίσης: Ευαγγελία Συριοπούλου: Αυτός είναι ο σύζυγός της - Παντρεύτηκαν το 2023 και περιμένουν το 2ο παιδί τους

Σπάνια ανεβάζει τον σύζυγό της η Ευαγγελία Συριοπούλου

Η ηθοποιός συνοδεύει τη φωτογραφία με τη λεζάντα: «Καλοκαιρινή ραστώνη. My Love», εκφράζοντας την αγάπη της στο πρόσωπο του συζύγου της και την οικογενειακή τους ευτυχία που θα μεγαλώσει με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Η ανάρτηση γέμισε με ευχές από φίλους και θαυμαστές, που της ευχήθηκαν μια ομαλή γέννα και υγεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευαγγελία Συριοπούλου έχει επιλέξει να κρατάει διακριτική στάση γύρω από την προσωπική της ζωή, ενώ ενδεικτικό είναι ότι κρατούσε μυστική τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μέχρι τις αρχές του Αυγούστου, όταν η κοιλίτσα της πια δεν μπορούσε να κρυφτεί.

Το χρονικό της σχέσης τους

Ο Στράτος Πατσατζής στέκεται διακριτικά στο πλευρό της συζύγου του και τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. Ειδικά αυτή την περίοδο, που η Ευαγγελία Συριοπούλου ετοιμάζεται να ζήσει ξανά τη μαγεία της μητρότητας, την προσέχει σαν τα μάτια του!

Η Ευαγγελία Συροπούλου από το 2010 είναι σε σχέση με τον οικονομολόγο Στράτο Πατσατζή. Στις 31 Οκτωβρίου 2021, γέννησε το πρώτο τους παιδί, έναν γιο, ενώ στις 5 Σεπτεμβρίου 2023 το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο και βάπτισε τον μικρό -πήρε το όνομα Νικόλας.

«Είμαστε μαζί από τα χρόνια που ήμουν στη σχολή. Όλη την πορεία μου την έχω περάσει δίπλα του. Τώρα πια, έχει αλλάξει η ζωή και η καθημερινότητα και του συντρόφου μου. Μεγαλώσαμε μαζί, κάναμε πράγματα μαζί, προοδεύσαμε μαζί. Κάναμε πράγματα για τον εαυτό μας μαζί και στηρίζαμε ο ένας τον άλλον», έχει δηλώσει για εκείνον η Ευαγγελία Συριοπούλου.