Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Κίμων Κουρής: Ερωτευμένοι στην Κέρκυρα! Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία στα social media

Πλέον δεν κρύβονται

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής περνούν ένα ερωτικό καλοκαίρι στην Κέρκυρα, απολαμβάνοντας τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους παρέα με φίλους. Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε ξανά μέσα από τα γυρίσματα της σειράς «Παγιδευμένοι», έχει κερδίσει την προσοχή, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχε μοιραστεί κοινές φωτογραφίες στα social media.

Η έκπληξη ήρθε από την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινές τους στιγμές, δείχνοντας την ευτυχία τους σε εικόνες από το νησί. Στις φωτογραφίες, ποζάρουν μαζί με φίλους, επιβεβαιώνοντας την όμορφη σχέση τους.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Με θεωρούν σνομπ, επειδή έχω ένα resting bitch face, θέλω τον χρόνο μου!»

Η πρώτη φωτογραφία στα social του Κίμωνα Κουρή και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Η ηθοποιός είχε δηλώσει στο παρελθόν πως είναι χαρά και δώρο να συνεργάζεται με τον Κίμωνα Κουρή, καθώς γνωρίζονται από τα χρόνια τους ως συμφοιτητές στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Δείτε το στιγμιότυπο που ανέβασε η Ιωάννα Τρανταφυλλίδου στα social.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Κίμων Κουρής: Ερωτευμένοι στην Κέρκυρα! Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες στα social media

Οι δηλώσεις για τον σύντροφό της

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος κανόνας για το αν είναι καλό ή κακό να είσαι στον ίδιο χώρο με τον σύντροφό σου, έχει να κάνει με τους χαρακτήρες των συντρόφων. Στην περίπτωση μου είναι χαρά και δώρο να συνεργάζομαι με τον Κίμωνα (Κουρή). Το χάρηκα πολύ, μακάρι να ξανασυνεργαστούμε, χωρίς να αποτελεί αυτοσκοπό», έχει πει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για τη σχέση τους.

Για να συμπληρώσει: «Η γνωριμία μας με τον Κίμωνα μετράει πολλά χρόνια, ήμασταν συμφοιτητές. Στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, ήταν η πρώτη μου γνωριμία και χειραψία στη σχολή. Είχαμε παραμείνει φίλοι από τότε, μέχρι να ξαναβρεθούμε σε κάποιες δουλειές. Δεν μου αρέσει να μαλώνω, πρέπει να ξεπεράσω τα όρια της υπομονής και της αντοχής μου προκειμένου να τσακωθώ. Πάνω στα νεύρα μπορεί να πεις πράγματα που δεν τα εννοείς. Από μικρή πάντα σκεφτόμουν πώς ακούγονται αυτά που λέω, έπαιρνα απόσταση από τα πράγματα».