Δανάη Παππά: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Λάμπρο Λάζαρη (Φωτογραφίες)

Δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης, έπειτα από έξι χρόνια κοινής πορείας.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και του δημοσιογράφου, Ηλία Μαραβέγια το πρωί του Σαββάτου 24/8, ωστόσο μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν την έχει επιβεβαιώσει. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, Παππά και Λάζαρης έχουν χωρίσει από τα τέλη Μαϊου, αλλά κατάφεραν να το κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης: Ο Σασμός που έγινε... χαλασμός στις σχέσεις των πρωταγωνιστών: Έξι χώρισαν και δύο βρήκαν τον έρωτα μεταξύ τους

Οι πρώτες αναρτήσεις της Δανάης Παππά μετά την είδηση του χωρισμού

Το πρωί της Κυριακής 25/8, η Δανάη Παππά έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Λάμπρο Λάζαρη.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία με έναν πίνακα ανακοινώσεων στο αεροδρόμιο και λίγο αργότερα ένα θολό στιγμιότυπο με πλήθος κόσμου, χωρίς να αποκαλύπτει πού βρίσκεται. Όπως φαίνεται πάντως, η πρωταγωνίστρια δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

Δανάη Παππά: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Λάμπρο Λάζαρη (Φωτογραφίες)
Δανάη Παππά: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Λάμπρο Λάζαρη (Φωτογραφίες)

Τι δήλωνε για εκείνον

Η απουσία του Λάμπρου Λάζαρη από το πρόσφατο πάρτι γενεθλίων της Δανάης Παππά προκάλεσε ερωτήματα στους διαδικτυακούς τους φίλους, καθώς κατά τη διάρκεια της σχέσης τους ήταν ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, δημοσιεύοντας συχνά κοινές φωτογραφίες και ανταλλάσσοντας τρυφερά λόγια.

Η Δανάη Παππά έλεγε συγκεκριμένα για τον σύντροφό της: «Υπάρχουν στιγμές που παθαίνει "λαλά" ο Λάμπρος γιατί δουλεύουμε πολύ και οι δύο. Κάπου ώπα. Αυτό κρατάει τη σχέση σε μία επαγρύπνηση. Μου αρέσει πολύ η ιδέα του γάμου, σαν επισημοποίηση της σχέσης και μου αρέσει η ιδέα του πάρτι. Αλλά το 24ωρο μου είναι γεμάτο. Δεν έχουμε κάνει αυτή τη συζήτηση. Με γυροφέρνει ο γάμος, αλλά κρατάω μία απόσταση. Τσακωνόμαστε για το χρόνο πάνω απ' όλα, το ότι δεν έχει χρόνο ο ένας για τον άλλον, αυτό μας φέρνει στα όρια. Ούτε εκείνος έχει χρόνο. Μετά τσακωνόμαστε για τις δουλειές του σπιτιού, επειδή δεν προλαβαίνουμε»