Ιωάννα Τούνη: Κλειδώθηκε έξω από το σπίτι της – «Τώρα ψάχνουμε κλειδαρά, αυτά!»

Τελικά ποιος έφταιγε;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στην Αθήνα αποφάσισαν να μείνουν αυτό το Σαββατοκύριακο η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με τον γιο τους, Πάρη, μετά από συνεχείς αποδράσεις σε διάφορα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου. Παρόλα αυτά δεν έλειψαν τα απρόοπτα για το ζευγάρι το πρωί της Κυριακής 25 Αυγούστου.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχεδίασαν να απολαύσουν μια πρωινή βόλτα στο πάρκο με τον γιο τους και τα σκυλιά τους, ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν προγραμματίσει. Αν και εκείνος της φώναξε να πάρει τα κλειδιά, εκείνη δεν τον άκουσε καθώς βρισκόταν στο μπάνιο και στο τέλος κλειδώθηκαν έξω από το σπίτι τους.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Ξανά στο μέρος που βγήκε πρώτη φορά ραντεβού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - Τα κρασάκια στο εστιατόριο δίπλα στο κύμα

Πώς αντέδρασε η Ιωάννα Τούνη μόλις κλειδώθηκε έξω

Το ζευγάρι αντιμετώπισε το απρόοπτο με χιούμορ, ενώ η Ιωάννα μοιράστηκε την εμπειρία τους με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντας πως ακόμα και στις πιο απρόσμενες καταστάσεις, διατηρούν την ψυχραιμία τους.

«Καλημέρα συμπεθέρες, έχουμε κάνει το εξής υπέροχο. Θα βγάζαμε βόλτα τα σκυλάκια εδώ στη γειτονιά, ο Δημήτρης μου είπε να πάρω τα κλειδιά φεύγοντας, πράγμα που δεν άκουσα επειδή ήμουν στο μπάνιο και έβαζα το κλάμερ μου και κλειστήκαμε έξω από το σπίτι! Τώρα ψάχνουμε κλειδαρά, αυτά», λέει η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που ανέβασε.

Στη συνέχεια μάλιστα συνέχισαν να καταγράφουν τις βόλτες του μικρού Πάρη που είναι εμφανές ότι έχει κλέψει την καρδιά της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Μια ακόμη χαζομαμά, ερωτευμένη με τον γιο της. ΥΓ: συμπεθέρες μου έχει λίγες ημέρες που ο Πάρης μου δίνει φιλάκια στο στόμα… καταλαβαίνετε πως λιώνω», είχε αναφέρει σε πρόσφατη ανάρτηση η Ιωάννα Τούνη περιγράφοντας τα συναισθήματά της για τον Πάρη. Δεν έλειψαν, ωστόσο, τα αρνητικά σχόλια εναντίον της.