Ιωάννα Μαλέσκου - Μετά το δυστύχημα στη Χαλκιδική λέει πως: «Δεν νομίζω να ξαναμπώ σε λούνα παρκ»

Η παρουσιάστρια ανέβηκε στη ρόδα πρώτη φορά με την κόρη της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράστηκε ένα συγκινητικό βίντεο με την κόρη της από τη στιγμή που ανέβηκαν στη ρόδα ενός λούνα παρκ στην Πρέβεζα, λίγο πριν την ανακοίνωση του τραγικού δυστυχήματος στη Χαλκιδική, όπου ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του.

Στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια περιγράφει τη χαρά που ένιωσαν οι δυο τους καθώς απόλαυσαν τη θέα από τη ρόδα, ενώ παρατηρούσαν τη φεγγαράδα. «Πρώτη φορά μπήκα στη ρόδα. Στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Περάσαμε τόσο όμορφα. Πήγαινε αργά, απολαύσαμε τη φεγγαράδα με τη μικρούλα μου… και σκεφτόμουν γιατί τόσα χρόνια (ούτε ως παιδί) δεν είχα πάει σε λούνα παρκ», γράφει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε δημόσια η Ιωάννα Μαλέσκου: «Σας λυπάμαι! Κάπου έλεος και κάπου ντροπή (σας)» - Τι συνέβη

Rollercoaster συναισθημάτων για την Ιωάννα Μαλέσκου

Ωστόσο, την επόμενη ημέρα, η παρουσιάστρια πληροφορήθηκε τα τραγικά νέα για το δυστύχημα στη Χαλκιδική, που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα. «Αναθεώρησα και συνειδητοποίησα πως όλα είναι μια στιγμή. Μια κακιά στιγμή που αν όλοι οι άνθρωποι φέρονταν υπεύθυνα, ειδικά όταν μιλάμε για τέτοια πόστα, θα ήταν τα πράγματα αλλιώς. Δεν νομίζω να ξαναμπώ σε λούνα παρκ. Τουλάχιστον σε κάποιο παιχνίδι ανάλογο», σημειώνει στην ανάρτησή της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ωστόσο λέει ότι κρατά τη γλυκιά ανάμνηση της στιγμής με την κόρη της «βαθιά στην καρδιά και τη μνήμη» της, ενώ προσθέτει ότι ήθελε να μοιραστεί αυτό το βίντεο μαζί με τους ακολούθους της ως μέρος της ψηφιακής βιβλιοθήκης της ζωής της.