Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ανησυχία με την τελευταία της φωτογραφία - «Έχουμε περάσει δύσκολα»

Τι συνέβη;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/konstantinaspyropoulou
instagram/konstantinaspyropoulou

Μία ανάρτηση που προκάλεσε ανησυχία και ερωτηματικά έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το βράδυ του Σαββάτου 24/8, μέσω του Instagram της. Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε ένα story όπου ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη και κάνει λόγο για δυσκολίες που πέρασε το τελευταίο διάστημα.

Δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες, μέχρι στιγμής, για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφήνοντας τους followers της με ερωτηματικά σχετικά με τις προσωπικές δυσκολίες που μπορεί να συνάντησε, με δεδομένο ότι μόλις πριν από ενάμιση μήνες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με μίνι φόρεμα γεμάτο στρας σε πάρτι στις Κάννες - Το πρώτο μακρινό ταξίδι μετά τη γέννηση του 2ου παιδιού της

«Θα επανέλθω», λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Μου έχετε λείψει! Έχουμε περάσει δύσκολα τόσες ημέρες. Θα επανέλθω όμως», ανέφερε στην ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφήνοντας απορίες να αιωρούνται. Η παρουσιάστρια φαίνεται να είναι σε περίοδο προσαρμογής και αποκατάστασης μετά τη δεύτερη γέννα, με τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να έχουν αραιώσει. Αν και δεν διευκρίνισε σε τι αναφερόταν, της ευχόμαστε οτιδήποτε συνέβη να είναι περαστικό.

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ανησυχία με την τελευταία της ανάρτηση - «Έχουμε περάσει δύσκολα»

Έτσι περνάνε οι μέρες με τους γιους τους στο σπίτι

Πριν από την προαναφερόμενη αποχή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όλο και πιο συχνά δημοσίευε φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά με τους γιους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σιγά σιγά εμφανίζει και τον μπέμπη της περισσότερο στις αναρτήσεις της. Την Δευτέρα 29 Ιουλίου, μάλιστα, δημοσίευσε ένα story μπροστά στον καθρέφτη, με το μωρό της στο μάρσιπο και εκείνη να φορά ένα κίτρινο κολάν και ένα t-shirt.

Φαίνεται πως έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και σε αυτό σίγουρα παίζει ρόλο η καλή διατροφή της (δείτε εδώ σε ποιο πιάτο ορκίζεται), αλλά και η γυμναστική, την οποία ξεκίνησε ξανά λίγες μετά μετά την επιστροφή στον σπίτι της από τον τοκετό.