Πένθος για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Κάποιος αποφάσισε να του στερήσει τη ζωούλα του, είμαι πραγματικά σοκαρισμένη...»

Πήγαν στα επείγοντα αλλά δεν τα κατάφερε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βιώνει δύσκολες στιγμές μετά από μια απρόσμενη απώλεια εν μέσω διακοπών. Η πρώην παίκτρια του Survivor βρίσκεται στη Μήλο με τον Σάκη Κατσούλη, ωστόσο ένα δυσάρεστο συμβάν ήρθε να την αναστατώσει.

Όπως αποκάλυψε μέσω Instagram η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχασε τον αγαπημένο της γάτο, τον Μέλο, και μάλιστα του έβαλαν φόλα. Το άτυχο ζωντανό μεταφέρθηκε στα επείγοντα, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Δείτε επίσης: Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Ο λόγος που χάλασε η γιορτή της: «Ο Δεκαπενταύγουστος δεν μας πήγε πολύ καλά»

Η έκκληση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για να βρεθούν οι ένοχοι

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη τόνισε πως (δυστυχώς) το συγκεκριμένο φαινόμενο γίνεται όλο πιο σύνηθες, καθώς άλλες δύο γάτες δηλητηριάστηκαν πρόσφατα, αλλά σώθηκαν στο τσακ. Μέσα από ένα μακροσκελές story απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει πληροφορίες για τη δράση των επιτήδειων με τις φόλες, καθώς αυτή τη στιγμή κινδυνεύουν αθώες ψυχές.

«Χρειάζομαι την βοήθειά σας. Είμαι πραγματικά σοκαρισμένη και πάρα πολύ στεναχωρημένη, ένα κομμάτι μου έσπασε…δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Έφυγε ο Μέλο μου. Κάποιος αποφάσισε να του στερήσει τη ζωούλα του βάζοντας του φόλα, δυστυχώς ενώ πήγαμε στα επείγοντα κτηνιατρικής κλινικής δεν τα κατάφερε. Πριν λίγες ημέρες άλλες δύο γατούλες μας δηλητηριάστηκαν από φόλα αλλά τις σώσαμε. Στο πατρικό μου σπίτι υπάρχουν κι άλλες ψυχούλες που κινδυνεύουν, όποια πληροφορία, οποία βοήθεια για να βρούμε αυτόν/ην που βάζει φόλες και σκοτώνει αυτές τις ψυχές, θα είμαι υπόχρεη», έγραψε σοκαρισμένη στην ανάρτησή της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Πένθος για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Κάποιος αποφάσισε να του στερήσει τη ζωούλα του, είμαι πραγματικά σοκαρισμένη...»