Βασιλική Τρουφάκου: Η τρυφερή στιγμή που θηλάζει τον 3 μηνών γιο της - Δείτε το βίντεο

Ο μικρός της έχει αλλάξει τη ζωή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/vassiliki_troufakou
Instagram/vassiliki_troufakou

Η Βασιλική Τρουφάκου απολαμβάνει το πρώτο της καλοκαίρι ως μητέρα, αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της, που ήρθε στη ζωή τον περασμένο Μάιο.

Αν και συνήθως κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η ηθοποιός δεν διστάζει πλέον να μοιράζεται τρυφερές στιγμές στα social media από τη γλυκιά καθημερινότητα που βιώνει.

Το βίντεο της Βασιλικής Τρουφάκου με τον γιο της

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε, η Βασιλική εμφανίζεται να θηλάζει τον τριών μηνών γιο της στην αυλή, καλημερίζοντας με αυτόν τον γλυκό τρόπο εκείνον και τους διαδικτυακούς της φίλους. Το βίντεο συνοδεύτηκε με τη λέξη «Πρωινό», καταγράφοντας μια από τις πιο πολύτιμες στιγμές της νέας της καθημερινότητας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα μανούλα φαίνεται να έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, γεγονός που επισήμαναν και όσοι σχολίαζαν κάτω από ανάρτησή της με μαγιό, που συγκέντρωσε αμέσως χιλιάδες likes.

Δείτε επίσης: «Αν έχεις ζήσει μια αρρώστια για πάρα πολύ καιρό,...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Βασιλικής Τρουφάκου για την απώλεια του πατέρα της

Σε ανάρτηση που είχε κάνει για τα γενέθλιά της, την Τρίτη 28/5, δήλωσε πως το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να έχει είναι το ίδιο της το παιδί, αν και ο τοκετός δεν ήταν καθόλου εύκολος και κράτησε πάνω από μία ημέρα, με έντονους πόνους.

«Χθες είχα τα γενέθλια μου.

Και εδώ είναι εικόνες από τα αληθινά γενέθλια της καρδιάς μου,
του μωρού μου.

Θέλω μόνο να πω πόσο ευγνώμων είμαι.

Και να ευχαριστήσω το μαιευτήριο @mitera.gr και όλο το φανταστικό προσωπικό του, μα πιο πολύ απ’όλους τον μαιευτήρα μου Αναστασιο Κωνσταντόπουλο - που σε ολη τη διαδρομή της εγκυμοσύνης μου, με όπλιζε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά ώστε να μπορώ να αντεπεξέρχομαι, στις υποχρεώσεις, τις παραστασεις, τα ταξίδια και τις πλείστες ανάγκες αυτών των εννέα μηνών υπενθυμίζοντας μου πως η έγκυος γυναίκα σε μια καλή εγκυμοσύνη θα πρέπει μεν να προσέχει, αλλά δεν είναι μια ασθενής γυναίκα•με όπλισε ηρεμία και αυτοπεποίθηση- και μαζί με την πολύπειρη μαία μου Μάρω Αρταβάνη με βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτός ο τοκετός που κράτησε κάτι παραπάνω από 30 ώρες. Που παρά την σχετική αντιξοότητα, τους πόνους και τις ώρες που φαίνονταν να μην έχουν τελειωμό, με οδήγησαν με ασφάλεια, ηρεμία, γνώση και αυτοπεποίθηση και με στήριξαν να υλοποιήσω την προσωπική επιθυμία μου για έναν φυσιολογικό τοκετό.

Τους ευχαριστώ ακόμα παραπάνω, λοιπόν, γιατί μου προσέφεραν τη δυνατότητα του φυσιολογικού τοκετού, μια δυνατότητα που πολλές γυναίκες στην χώρα μας, παρά την προσωπική τους επιθυμία, στερούνται.

Εγώ και ο μικρός μου, σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για τις ευχές!
Θα απαντήσουμε σε όλους.

Έχω πλημμυρίσει αγάπη», έγραφε.