Χάρης Ρώμας: «Δεν ήμουν σίγουρος τι ήθελα ερωτικά, οπότε δοκίμασα και είμαι χαρούμενος που το έκανα»

«Αισθανόμουν ότι έχω τις περισσότερες έλξεις και το δοκίμασα», προσθέτει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε εφ' όλης της ύλης και για πρώτη φορά άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά την προσωπική του ζωή μέσα στα χρόνια.

Μιλώντας στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου ο επιτυχημένος δημιουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που προχώρησε σε αυτό το βήμα, θέλοντας να βοηθήσει νέα παιδιά που μπορεί να ψάχνουν να βρουν την ερωτική τους ταυτότητα.

Δείτε επίσης: Χάρης Ρώμας: «Δεν έχω πρόβλημα να αποδεχτώ τον όρο “γκέι”, αλλά δεν είμαι αυτό ακριβώς»

Ο Χάρης Ρώμας για την προσωπική του ζωή

Όσον αφορά μία παλαιότερη δήλωση του, πως έχει «περάσει απ’ όλες τις ερωτικές φάσεις», ο Χάρης Ρώμας τόνισε πως δεν ήταν τολμηρή κίνηση να το πει.

«Γιατί τολμηρό; Όχι, δεν είναι τολμηρό. Είναι υποχρέωση ενός ανθρώπου που τον παρακολουθούν και νέα παιδιά, γιατί εγώ βλέπω χιλιάδες νέα παιδιά που με ακολουθούν στο Instagram, χωρίς να είμαι κολλημένος με αυτό -είναι 55.000 άτομα. Είμαι υποχρεωμένος για τα νέα παιδιά που με ρωτάνε, αλλά κι αυτούς που δεν τολμάνε να εμφανιστούν και ψάχνουν να βρουν την ερωτική τους ταυτότητα, να τους πω ότι έχεις δικαίωμα να ψάξεις, να δοκιμάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Για να συμπληρώσει: «Κι εγώ μάλιστα δεν είμαι απ’ αυτούς που ήξεραν από την πρώτη στιγμή, που ήταν σίγουροι από την πρώτη στιγμή τι είναι αυτό που ήθελαν ερωτικά, δοκίμασα. Αισθανόμουν ότι έχω τις περισσότερες έλξεις και το δοκίμασα, το έκανα. Εγώ προσωπικά είμαι χαρούμενος που το ’κανα. Άλλος που κατευθείαν ξέρει ότι θέλει αυτό, κάνει πολύ καλά και πηγαίνει εκεί που ξέρει ότι θέλει».

«Εγώ λέω στους ανθρώπους ότι, αν εσείς αισθάνεστε ότι θέλετε να δοκιμάσετε ή δεν ξέρετε τι σας συμβαίνει ακριβώς μέσα σας, θα το ψάξετε, θα το βρείτε και θα το λύσετε και θα κατασταλάξετε εκεί που είστε ευτυχισμένοι. Με την έννοια ότι θα βρείτε το σύντροφο ή τη σύντροφο που θα είναι δίπλα σας και θα σας κάνει πιο δυνατούς», κατέληξε όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα ο Χάρης Ρώμας.