Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Ετοιμάζουν γάμο-βάφτιση μαζί και ποζάρουν αγκαλιά στην παραλία

Ζουν την απόλυτη ευτυχία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/andromache_dim
Instagram/andromache_dim

Mετρούν αντίστροφα για να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον γιο τους η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης. Η τραγουδίστρια έχει μπει ήδη στον μήνα της και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Realnews και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη, οι δύο τραγουδιστές έχουν πάρει την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά τη γέννηση του γιου τους, συνδυάζοντας τον γάμο με τη βάφτισή του.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιβάνης: Το εντυπωσιακό μονόπετρο που έδωσε στην Ανδρομάχη - Φωτογραφίες από τη ρομαντική πρόταση γάμου

Ο Γιώργος Λιβάνης βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία ανά την Ελλάδα και ανυπομονεί σε λίγες εβδομάδες να αντικρίσει τον γιο του και να του ψιθυρίσει νανουρίσματα. Η Ανδρομάχη έχει αναλάβει να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο φροντίζοντας να μη λείψει τίποτα και πλέον διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Ανδρομάχη και Γιώργος Λιβάνης με φόντο τη θάλασσα πριν γίνουν γονείς

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι τους, ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη πόζαραν αγκαλιά στην παραλία πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Η τραγουδίστρια είναι σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη και «λιώνει» στην αγκαλιά του αγαπημένου της, ενώ ανταλλάζουν ένα τρυφερό φιλί.

Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα στη ζωή τους. Η αρχική γνωριμία τους μετατράπηκε σε βαθιά φιλία και στη συνέχεια σε μια πολύ υγιή και αληθινή σχέση ζωής. Οι δυο τους ανακοίνωσαν τη σχέση τους τον περασμένο Φεβρουάριο, αφού η χημεία που είχαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τραγουδιού «Η αγάπη αυτή» στη Ρώμη από την Panik Records ήταν τόσο έντονη, ώστε δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη

Λίγους μήνες αργότερα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Δε μας χωρίζει τίποτα», ο Γιώργος Λιβάνης έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα της ζωής του. Της ζήτησε να τον παντρευτεί γονατίζοντας μπροστά της, με την Ανδρομάχη να λέει συγκινημένη το «ναι»