Παύλος Χαϊκάλης - Έκανε στροφή στην καριέρα του και βγάζει 120 ευρώ για 1,5 ώρα: Το νέο επάγγελμα του ηθοποιού

«Αν δεν είχα την αστρολογία θα είχα αυτοκτονήσει», λέει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Παύλος Χαϊκάλης επέλεξε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά το ξέσπασμα του κινήματος #metoo, με ορισμένες γυναίκες μάλιστα να τον στοχοποιούν για συμπεριφορές του παρελθόντος. Ο ηθοποιός έκανε στροφή στην καριέρα του και ασχολείται πλέον επαγγελματικά με την αστρολογία.

Η επιλογή του αυτή δεν ήταν τυχαία, καθώς είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για την αστρολογία από παλιά, θεωρώντας την ως μέσο εσωτερικής αναζήτησης και κατανόησης του ανθρώπινου πεπρωμένου. «Η καθημερινότητά μου έχει πολύ διάβασμα, μελέτη για αστρολογικά τα δικά μου, τα γνωστά και ποδήλατο, περπάτημα, παρέες και πολύ διάβασμα. Η αστρολογία είναι ένα σχέδιο του θεού για τον άνθρωπο για να τον βοηθήσει να εξελιχθεί», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Παύλος Χαϊκάλης για τη ζωή του μακριά από την υποκριτική

«Ο κόσμος κατακρίνει την αστρολογία χωρίς να την ξέρει, δεν ξέρει το περιεχόμενο της. Δεν ήταν τυχαίος ο Θαλής ο Μιλήσιος. Εγώ με ό,τι πέρασα αγάπη μου, αν δεν είχα την αστρολογία θα είχα αυτοκτονήσει. Δεν περίμενα αυτή την εμμονή», συμπλήρωνε.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας για Παύλο Χαϊκάλη: «Δεν έκανε κάτι ποινικά κολάσιμο, αυνανιζόταν στο τηλέφωνο»

Παύλος Χαϊκάλης - Έκανε στροφή στην καριέρα του και βγάζει 120 ευρώ για 1,5 ώρα: Το νέο επάγγελμα του ηθοποιού

Βγάζει λεφτά από την αστρολογία ο Παύλος Χαϊκάλης

Ο ηθοποιός, που πλέον προσφέρει τις υπηρεσίες του ως αστρολόγος, χρεώνει 120 ευρώ για μία συνεδρία διάρκειας 1,5 ώρας, σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Παρά την κριτική που δέχτηκε στο παρελθόν, όπως όταν προκάλεσε αντιδράσεις δηλώνοντας δημόσια πως είχε κάνει τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, κατηγορούμενου για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια, ο Χαϊκάλης συνεχίζει ακάθεκτος στην αστρολογική του πορεία.

Για να επισημοποιήσει τις γνώσεις του, ο Παύλος Χαϊκάλης σπούδασε αστρολογία σε πρόσφατα ιδρυθείσα σχολή στην Ελλάδα, θέλοντας να αποκτήσει έναν τίτλο σπουδών που θα επικυρώσει τις μεταφυσικές του αναζητήσεις. Μέσα από αυτή τη νέα επαγγελματική δραστηριότητα, φαίνεται πως καταφέρνει να συνδυάσει το πάθος του με ένα νέο εισόδημα, συνεχίζοντας να εξερευνά τα μυστήρια της αστρολογίας και να τα προσφέρει στο κοινό του.