Άντζελα Δημητρίου – Η Λαίδη έβαλε το μαγιό της και εντυπωσιάζει στα 70 με το κορμί της!

Μοναδική!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στην Αντίπαρο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Άντζελα Δημητρίου, όπως σας είχε μεταφέρει το youweekly.gr, όπου χαίρεται όμορφες στιγμές μαζί με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, τον γαμπρό της Φώτη Λώση και την εγγονή της φυσικά. Η τραγουδίστρια έκανε δώρο αυτό το ταξίδι στον εαυτό της, για τα πρόσφατα γενέθλιά της στις 14 Αυγούστου, όταν και έκλεισε τα 70.

Λίγη σημασία έχουν τα χρόνια για τη Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, ωστόσο, καθώς ο χρόνος δεν την έχει αγγίξει. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες με μαγιό που ανέβασε πριν από λίγη ώρα με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των γενεθλίων της εγγονής της – Περήφανη γιαγιά

Το μήνυμα της Άντζελας Δημητρίου από την παραλία

«Αυτόν τον ήλιο κι αυτά τα καταγάλανα νερά δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού! Αυτή είναι η υπέροχη Ελλάδα μας! Σας αγαπώ πολύ!», έγραψε η Άντζελα Δημητρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας ορισμένα στιγμιότυπα από τα μπάνια της στη θάλασσα. Εξυπακούεται πως στα σχόλια την αποθεώνουν.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες έκανε το πάρτι γενεθλίων της. Η τούρτα που έσβησε η Άντζελα Δημητρίου έκλεψε την παράσταση, καθώς είχε τρεις ορόφους, το όνομά της στην κορυφή, στολισμένη με μια κορώνα και διάφορες φωτογραφίες της από τα χρόνια της στο τραγούδι!

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Άντζελας Δημητρίου

Η Άντζελα Δημητρίου μοιράστηκε στιγμές από το grande πάρτι της μέσω από μία σειρά από stories και ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έδειξε τόσο την τούρτα όσο και τα γλυκά που ήταν στολισμένα με το πρόσωπό της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η τραγουδίστρια έγραψε: «Όσα χρόνια και να περνάνε σημασία έχει να παραμένεις γερός, δυνατός άνθρωπος και με αγαπημένα άτομα δίπλα σου. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας!»