Αμαλία Κωστοπούλου: Επέστρεψε στο Λος Άντζελες η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού

Πώς πέρασε την τελευταία μέρα της στην Ελλάδα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/notrealamalia
Instagram/notrealamalia

Η Αμαλία Κωστοπούλου επέστρεψε στη βάση της στο Λος Άντζελες, μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι Ελλάδα, όπου πέρασε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της και τον σύντροφό της.

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου φρόντισε να απολαύσει την πατρίδα της και τα αγαπημένα της ελληνικά νησιά, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει ξεχωριστές στιγμές με τη μητέρα της και τα αδέλφια της, με τους οποίους δεν συναντιέται συχνά λόγω της απόστασης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ελλάδα, η Αμαλία ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, απ' όπου μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από τις όμορφες στιγμές που πέρασε με την οικογένειά της. Σε ένα από τα τελευταία της βίντεο στο TikTok, η Αμαλία έδειξε πώς πέρασε την τελευταία της ημέρα στην Ελλάδα, μαζί με τη μητέρα της, Τζένη Μπαλατσινού, και την αδελφή της, Αλεξάνδρα.

Πώς αποχαιρέτησε την Αμαλία Κωστοπούλου ο πατέρας της

Μετά από τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές, η Αμαλία αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει την οικογένειά της και να επιστρέψει στο Λος Άντζελες, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ο Πέτρος Κωστόπουλος δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα: «Εις το επανιδείν αγάπη μου», στα ιταλικά. Ο παρουσιαστής και εκδότης δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει στα παιδιά του και η μεγάλη του κόρη δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση φυσικά.

Τις προηγούμενες μέρες, πέρα από τις διακοπές της στην Πάτμο (δείτε εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ της από εκεί) βρέθηκε με τον σύντροφό της εκτός συνόρων. Συγκεκριμένα ταξίδεψαν στην Σαρδηνία. Εκεί γύρισαν το νησί με σκάφος και απόλαυσαν όλη μέρα βουτιές στη θάλασσα και τον ήλιο.

Δεν είχε αποκαλύψει το πρόσωπο του συντρόφου της, μέχρι την Κυριακή 16/6 που η Αμαλία και ο καλός της έκλεισαν έναν χρόνο μαζί. Ενόψει της επετείου της λοιπόν η νεαρή Αμαλία Κωστοπούλου δημοσίευσε για πρώτη φορά δύο φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, αποκαλύπτοντας αυτή τη φορά το πρόσωπό του. Το ζευγάρι δείχνει να είναι καλά μαζί και μάλιστα φαίνεται πολύ ταιριαστό μέσα από τα κοινά στιγμιότυπα.

Αμαλία Κωστοπούλου σύντροφος