Βίκυ Καγιά – Αναδύεται από τα κύματα και απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού

Εντυπωσιάζουν τα στιγμιότυπα από τη θάλασσα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/vickykaya_
Instagram/vickykaya_

Η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένειά της, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από τον ήλιο. Το μοντέλο και παρουσιάστρια, που έχει παντρευτεί τον Ηλία Κρασσά, χαίρεται την κάθε μέρα με τα δύο τους παιδιά, την Μπιάνκα και τον Κάρολο-Ηλία, σε μαγευτικές παραλίες.

Πριν από λίγη ώρα, η Βίκυ Καγιά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εντυπωσιακές φωτογραφίες, όπου τη βλέπουμε να βγαίνει από το κύμα, ακτινοβολώντας χαρά και ηρεμία. Με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας, το μοντέλο αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη φυσική του ομορφιά, στοιχείο που συνέβαλε στην καριέρα του στα catwalks.

Δείτε επίσης: Βίκυ Καγιά: Οι topless πόζες της στην παραλία στα 46 της - Φωτογραφίες από τις διακοπές με τον Ηλία Κρασσά

Στιγμές χαλάρωσης για τη Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά, γνωστή για το γεμάτο πρόγραμμά της και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένειά της, και αυτό το καλοκαίρι είναι αφιερωμένο σε χαλαρές στιγμές και παιχνίδια με τα παιδιά της. Οι φωτογραφίες της αποπνέουν την ευτυχία και την ηρεμία που της φέρνει η επαφή με τη θάλασσα και η αγάπη της οικογένειάς της.

Πως διατηρεί αυτές τις αναλογίες;

Η Βίκυ Καγιά πιστεύει στην υγιεινή αλλά όχι στην εξοντωτική διατροφή! Μέσα στην ημέρα επιδιώκει να τρώει περίπου κάθε τρεις ώρες, κάνοντας μικρά και συχνά γεύματα, και προσπαθεί να καταναλώνει πολλά φρούτα και λαχανικά. Έτσι τονώνει τον μεταβολισμό της και καίει λίπος όλη μέρα.

Από την Λίτσα Αναστασάκη και το περιοδικό YOU

Αντί να κοιτάζει συνέχεια το ρολόι, συγχρονίζεται με τα σημάδια που της δίνει το ίδιο της το σώμα. Για παράδειγμα εάν δεν πεινάσει μετά από 3 ώρες, δεν τρώει υποχρεωτικά, αλλά σε περίπτωση που πεινάσει πάρα πολύ μετά από 2,5 ώρες, τότε απολαμβάνει το επόμενο γεύμα η σνακ που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της.

Και κάτι σημαντικό: Τα γεύματα της δεν ξεπερνούν τις 400 θερμίδες, τα σνακ τις 100 και τα γλυκά τις 50! Έτσι, το σύνολο των θερμίδων που καταναλώνει την ημέρα είναι περίπου 1.450. Για αυτό όπως βλέπουμε σε βίντεο το σώμα της δεν έχει ούτε ένα ψεγάδι....