Γρηγόρης Αρναούτογλου & Νάνσυ Αντωνίου: Χαλαρές στιγμές με φίλους στο Αίγιο πριν την επιστροφή στην καθημερινότητα

Σπάνια εμφάνιση για το ζευγάρι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/nansy79
Instagram/nansy79

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου στο όμορφο Αίγιο, παρέα με καλούς φίλους. Το ζευγάρι, που προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να περάσει στιγμές χαλάρωσης.

Αν και αποφεύγουν να μοιράζονται πολλές λεπτομέρειες για τις διακοπές τους στα social media, ένας στενός τους φίλος και συνεργάτης στον Sfera, ο Νίκος Καλούδης, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Στο δρόμο μου λένε "έγινες σαν ελέφαντας"! Όποιος δεν έχει ζήσει το βάρος της παχυσαρκίας, δεν ξέρει τι σημαίνει»

Η σπάνια φωτογραφία του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη Νάνσυ Αντωνίου

Στη φωτογραφία, ο Γρηγόρης και η Νάνσυ ποζάρουν ευδιάθετοι με την παρέα τους, έχοντας φόντο το γαλάζιο της θάλασσας. Ο Γρηγόρης, γνωστός για το χιούμορ του, εμφανίζεται με ένα πράσινο μπρατσάκι στο κεφάλι, στολισμένο με έναν κροκόδειλο.

Γρηγόρης Αρναούτογλου & Νάνσυ Αντωνίου: Χαλαρές στιγμές με φίλους στο Αίγιο πριν την επιστροφή στην καθημερινότητα

«Ο Γρηγόρης δεν είναι απλά ο Γρηγόρης, είναι ο άνθρωπός μου και θέλω να είναι καλά θέλω να είναι ευτυχισμένος. Γερός, δυνατός, με καθαρή σκέψη και καθαρή καρδιά όπως εκείνος έχει» έχει δηλώσει για εκείνον η Νάνσυ Αντωνίου.

Η σχέση τους ξεκίνησε σε επαγγελματικό επίπεδο και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, αφού πέρα απ' το ραδιόφωνο συνεργάζονται στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2Night Show. Στην πορεία ωστόσο εξελίχθηκε παράλληλα και σε έναν τρυφερό έρωτα, που συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό τα τελευταία χρόνια, και όσο περνάει ο καιρός ολοένα και δυναμώνει.