Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αυτή είναι η ερωτική «σπηλιά» τους στη Μήλο με θέα το κάστρο

Δείτε φωτογραφία και βίντεο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη μαγευτική Μήλο. Το ζευγάρι έχει επιλέξει να μείνει σε ένα υπέροχο κατάλυμα με αυθεντική νησιώτικη ατμόσφαιρα, ζώντας μια μοναδική εμπειρία με φόντο τη θάλασσα και το κάστρο του νησιού. Διακοσμημένο στα λευκά, με την πέτρα να κυριαρχεί στα τοιχώματα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η... «ερωτική σπηλιά» τους.

Η Μήλος είναι ιδανική για ζευγάρια που αναζητούν έναν ρομαντικό προορισμό και η σουίτα τους στην Πλάκα ακόμα περισσότερο. Οι τοίχοι δημιουργούν μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα, ενώ η θέα από το παράθυρο προς το κάστρο της Μήλου είναι απλά μαγευτική. Από το παράθυρο της «σπηλιάς» τους, το ζευγάρι απολαμβάνει την πανοραμική θέα της θάλασσας και του κάστρου, που προσφέρει στον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη ένα ιδανικό σκηνικό για να χαρούν τον έρωτά τους.

Δείτε επίσης: Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Εντυπωσιάζει με το λευκό μπικίνι της στις διακοπές με τον Σάκη Κατσούλη

Τα «αποκαλυπτήρια» του Σάκη Κατσούλη για τον προορισμό του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο Σάκης ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου δείχνει την εκπληκτική θέα από τη «σπηλιά» τους. Η Μαριαλένα, από την πλευρά της, ανέβασε επίσης μια φωτογραφία από το κρεβάτι τους, με τις πέτρινες λεπτομέρειες και τον φωτισμό στο χώρο να ξεχωρίζει.

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αυτή είναι η ερωτική «σπηλιά» τους στη Μήλο με θέα το κάστρο

Η «ερωτική σπηλιά» τους είναι το τελευταίο καταφύγιο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, τις οποίες πέρασαν στα νησιά του Αιγαίου και όχι μόνο, βρίσκοντας τους την ηρεμία και την απομόνωση που αναζητούσαν, με τη μαγευτική θέα του κάστρου να ολοκληρώνει το σκηνικό αυτής της ονειρεμένης απόδρασης.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι βρισκόταν πρόσφατα στη Σκόπελο, απ' όπου μοιράστηκε ονειρεμένες φωτογραφίες. Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη αντάλλαξαν τρυφερά φιλιά στη θάλασσα, μπροστά στη δύση του ηλίου και το κατέγραψαν σε βίντεο. Στη λεζάντα του έγραψαν: «Ακόμα βλέπω εσένα σε κάθε ηλιοβασίλεμα», εκφράζοντας έτσι την αγάπη τους.