Έλλη Κοκκίνου – Επέστρεψε σπίτι η τραγουδίστρια: Το νέο μήνυμα μετά τη νοσηλεία της

«Λίγη ξεκούραση», ζητάει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τέλος καλό, όλα καλά για την Έλλη Κοκκίνου, που μπορεί να ανησύχησε προσωρινά τους θαυμαστές της με την είδηση της νοσηλείας της, ωστόσο πλέον αναρρώνει στο σπίτι με ειδική φαρμακευτική αγωγή που της συνέστησε ο γιατρός της.

Η τραγουδίστρια πίστευε ότι είχε φαρυγγίτιδα τις τελευταίες μέρες, ωστόσο τελικά έπασχε από μία λοίμωξη του αναπνευστικού, που επηρέασε το άσθμα της. Γι' αυτό αναγκάστηκε να ακυρώσει τη χθεσινοβραδινή και τη σημερινή συναυλία της, ανανεώνοντας το ραντεβού με τους fans της για μεταγενέστερη ημερομηνία.

Δείτε επίσης: Έλλη Κοκκίνου: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της στο νοσοκομείο

Το νέο μήνυμα της Έλλης Κοκκίνου μετά τη νοσηλεία

Η Έλλη Κοκκίνου έχει επιστρέψει πλέον στο σπίτι της, αγκαλιά με τα λουλούδια που της έφεραν φίλοι και αγαπημένοι της άνθρωποι στο νοσοκομείο. Στο πρώτο της μήνυμα μετά τη νοσηλεία, ευχαριστεί όσους της ευχήθηκαν περαστικά και στέλνει πίσω την αγάπη που έλαβε τις τελευταίες μέρες. Παράλληλα δεσμεύεται ότι σύντομα θα είναι σε θέση να ανέβει και πάλι στη σκηνή.

«Αυτές τις μέρες που νοσηλευόμουν δέχτηκα άπειρες ευχές για περαστικά και πολλή αγάπη από εσάς. Τώρα που πλέον γύρισα στο σπίτι, σας στέλνω την αγάπη μου και σας ευχαριστώ όλους. Λίγη ξεκούραση και θα τα πούμε πάλι από κοντά πολύ σύντομα. ΥΓ: Να προσέχετε τους εαυτούς σας», έγραψε στο μήνυμά της η Έλλη Κοκκίνου.

Έλλη Κοκκίνου – Επέστρεψε σπίτι η τραγουδίστρια: Το νέο μήνυμα μετά τη νοσηλεία της