Παντελής Τουτουντζής: Γλεντάει λίγο πριν τον γάμο με τον σύντροφό του, με κουμπάρα την Ελένη Φουρέιρα!

Το χαίρεται στο έπακρο ο makeup artist

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Παντελής Τουτουντζής: Γλεντάει λίγο πριν τον γάμο με τον σύντροφό του, με κουμπάρα την Ελένη Φουρέιρα!

Στην Κρήτη βρίσκεται εδώ και περίπου έναν μήνα ο Παντελής Τουτουντζής με τον σύντροφό του και τα δύο τους παιδιά, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές και προετοιμάζοντας τον γάμο τους.

Το ζευγάρι έχει προγραμματίσει να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στο τέλος του καλοκαιριού, ενώ οι ετοιμασίες είναι στην τελική ευθεία. Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα, που θα είναι η κουμπάρα τους, έχει φτάσει στο νησί μαζί με τον γιο της και δύο από τους νονούς του Ερμή, τον Βασίλη Σιμσιρίκη και τον Πέτρο Τσαπαρδώνη.

Δείτε επίσης: Παντελής Τουτουντζής: Τρυφερές αγκαλιές στην πισίνα με τον σύντροφό του, Νάσο - Ετοιμάζουν το γάμο τους στην Κρήτη

Κρητική φιλοξενία από τον Παντελή Τουτουντζή για την Ελένη Φουρέιρα

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Κρήτη για δύο συναυλίες και απολαμβάνει την κρητική φιλοξενία. Σε φωτογραφίες και stories που μοιράζεται στα social media, η Ελένη Φουρέιρα φαίνεται να διασκεδάζει στο κρητικό γλέντι που οργάνωσε ο Παντελής Τουτουντζής, κρατώντας τον γιο της στην αγκαλιά της.

Επιπλέον, ο Παντελής Τουτουντζής έχει δημοσιεύσει στιγμιότυπα από την προετοιμασία του γάμου και το γλέντι, ποζάροντας μαζί με τον σύντροφό του, Νάσο, και την Ελένη Φουρέιρα. Στην ανάρτησή του, ανέφερε χαρακτηριστικά «Διπλοκουμπαριά», και δεν κρύβει τη χαρά του για τη συμμετοχή της τραγουδίστριας στην τελετή.

Παντελής Τουτουντζής Ελένη Φουρέιρα

Θυμίζουμε πως το βράδυ της Πέμπτης 22/8 έστησαν ένα κρητικό γλέντι με τα όλα του, στην αυλή του σπιτιού τους, με την τραγουδίστρια να συμμετέχει σε όλα τα... έθιμα. Συγκεκριμένα η Ελένη Φουρέιρα δεν λυπήθηκε τις ρακές και δεν δίστασε στη συνέχεια να χορέψει πεντοζάλη μαζί με τον Παντελή Τουτουντζή!

«Τα παιδιά μας θα έχουν πολύ ενεργό ρόλο, θα είναι τα παρανυφάκια μας, ζω για αυτή τη στιγμή. Είμαι ένας ευτυχισμένος πατέρας και ένας ευτυχισμένος σύντροφος και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει τίποτα», είχε δηλώσει ο Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του, λίγο πριν αναχωρήσει για την Κρήτη.