Ράλφ Σουμάχερ - Σκληρή αντιπαράθεση με την πρώην σύζυγό του μετά το coming out: «Πόσο αξιολύπητος...»

Τα μηνύματα που την «καίνε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/ralfschumacher_rsc
Instagram/ralfschumacher_rsc

Ο Ραλφ Σουμάχερ και η πρώην σύζυγός του βρίσκονται σε έντονη σύγκρουση μετά την αποκάλυψη της σεξουαλικότητας του πρώην πιλότου της Formula 1. Η Κόρα, σε συνέντευξή της, δήλωσε ότι αισθάνθηκε προδομένη και εξαπατημένη από τον αδερφό του Μίκαελ Σουμάχερ, καθώς δεν γνώριζε για τη σχέση του με τον Ετιέν και ότι έμαθε την αλήθεια μέσω του δημόσιου coming out του.

Ο Ραλφ, από την πλευρά του, απάντησε δημοσιεύοντας στιγμιότυπα μηνυμάτων από το WhatsApp, στα οποία η Κόρα φέρεται να τον συγχαίρει για τη σχέση του με τον Ετιέν. Αυτά τα μηνύματα χρονολογούνται από τον Οκτώβριο του 2023, κάτι που υποδεικνύει ότι η Κόρα γνώριζε για τη σχέση τους πολύ πριν τη δημόσια αποκάλυψη του Ραλφ.

Η ανάρτηση που διέγραψε ο Ραλφ Σουμάχερ

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως η Κόρα μας συνεχάρη επειδή νόμιζε ότι είχαμε παντρευτεί» έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram, την οποία όμως έχει κατεβάσει. «Όπως μπορείτε να δείτε από αυτό το μήνυμα προς τον Ετιέν προσωπικά. Νομίζω ότι είναι ντροπή για τον Ετιέν και για μένα που διαδίδει τόσα πολλά ψέματα. Θέλουμε και οι δύο απλά να μείνουμε στην ησυχία μας».

Ραλφ Σουμάχερ τα μηνύματα της γυναίκας του

Η δημοσιοποίηση αυτών των μηνυμάτων προκάλεσε την οργή της Κόρα, η οποία ισχυρίστηκε ότι παραβιάστηκαν τα προσωπικά της δεδομένα. «Πόσο αξιολύπητος πρέπει να είναι κάποιος για να δημοσιεύσει παράνομα ιδιωτικά μηνύματα WhatsApp προκειμένου να αποκρύψει την αλήθεια» έγραψε η Κόρα στο Instagram για να προσθέσει: «Και με μηνύεις εδώ και δέκα χρόνια, ισχυριζόμενος ότι δεν προστατεύω τα προσωπικά σου δικαιώματα, ενώ εσύ παραβιάζεις ξεδιάντροπα τα δικά μου, αντί να με βρεις και να μου πεις τουλάχιστον την αλήθεια τώρα».

Η Κόρα, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Ραλφ από το 2001 έως το 2015 και έχει μαζί του έναν γιο, τον 22χρονο Ντέιβιντ, υποστήριξε ότι της είχε παρουσιάσει τον Ετιέν ως βοηθό του, και όχι ως σύντροφό του.