Χώρισαν Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης: Η κίνηση που τους «πρόδωσε» πριν από λίγες μέρες

Κρατούν τις κοινές φωτογραφίες τους στα social

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έπεσαν στη σχέση της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη, ύστερα από έξι χρόνια κοινής πορείας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Espresso και του δημοσιογράφου Ηλία Μαραβέγια, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει στα τέλη Μαΐου, αλλά κατάφερε να κρατήσει αυτή την εξέλιξη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η απουσία του Λάμπρου Λάζαρη από το πρόσφατο πάρτι γενεθλίων της Δανάης Παππά προκάλεσε ερωτήματα στους διαδικτυακούς τους φίλους, καθώς κατά τη διάρκεια της σχέσης τους ήταν ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, δημοσιεύοντας συχνά κοινές φωτογραφίες και ανταλλάσσοντας τρυφερά λόγια.

Δείτε επίσης: Δανάη Παππά: Γενέθλια χωρίς τον Λάμπρο Λάζαρη - Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν τι συνέβη

Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης ακολουθούν ακόμα ο ένας τον άλλο στα social

Θυμίζουμε πως την ώρα που η Δανάη Παππά έσβηνε το κεράκι της στην Κρήτη, ο Λάμπρος Λάζαρης βρισκόταν στην Πρέβεζα, ενώ δεν της ευχήθηκε δημόσια, σε αντίθεση με πολλούς συμπρωταγωνιστές της στον Σασμό.

Η συγκεκριμένη κίνηση δημιούργησε πολλά ερωτήματα και φαίνεται πως ήταν ενδεικτική του χωρισμού τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί για να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την είδηση.

Το δημοσίευμα της Espresso αναφέρει πως ο χωρισμός έγινε με πολιτισμένο τρόπο και σε ήρεμους τόνους, χωρίς εντάσεις και καβγάδες. Παρόλο που οι δρόμοι τους χωρίστηκαν, διατηρούν καλές σχέσεις και εύχονται ο ένας στον άλλον να είναι ευτυχισμένος.

Παρά τον χωρισμό, ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός συνεχίζουν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στα social media και έχουν κρατήσει τις κοινές φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους, δείχνοντας ότι υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός.