Γεννητούρια στη showbiz: Πατέρας για πρώτη φορά ο Justin Beiber – Η Hailey έφερε στον κόσμο το παιδί τους

Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Justin και η Hailey Bieber, καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Το 27χρονο μοντέλο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τον τραγουδιστή να ανακοινώνει τα χαρμόσυνα νέα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram τα ξημερώματα του Σαββάτου, 24 Αυγούστου.

Ο Justin Bieber δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία που δείχνει την πατούσα της κόρης του, ενώ αυτή βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας της. Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο τραγουδιστής έγραψε: «Καλωσήρθες σπίτι Jack Blues Bieber», αποκαλύπτοντας έτσι και το όνομα του μωρού τους.

Δείτε επίσης: Hailey & Justin Bieber: Το πιο ταιριαστό ζευγάρι του Χόλιγουντ φοράει τα πιο "αταίριαστα" ρούχα - Ο λόγος που δεν είναι ποτέ ασορτί

Στον έβδομο ουρανό ο Justin και η Hailey Bieber μετά τα γεννητούρια

Παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν για κρίση στη σχέση τους, το ζευγάρι διέψευσε τα πάντα με την είδηση της εγκυμοσύνης και δείχνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Τζάστιν και Hailey Bieber ανοίγουν μία νέα σελίδα στη ζωή τους και δεν κρύβουν ότι ζουν την απόλυτη οικογενειακή ολοκλήρωση, ενώ προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα.

Θυμίζουμε ότι και η μητέρα του γνωστού τραγουδιστή δήλωσε ενθουσιασμένη που θα γίνει γιαγιά με μια ανάρτηση στο instagram. «Το Bieber μωρό είναι καθ' οδόν. Θεέ μου, θα γίνω γιαγιά. Συγχαρητήρια, Justin Bieber και Hailey Bieber. Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη. Τι συναρπαστική νέα περιπέτεια; Σας αγαπώ τόσο πολύ!», η Πάτιε Μαλέτ.

Το νυφικό της στον γάμο τους

Έπειτα από 5 χρόνια γάμου η Hailey Bieber αποκάλυψε για πρώτη φορά το νυφικό της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η αφορμή; Η επέτειος γάμου, με τον καλό της και πασίγνωστο τραγουδιστή Justin Bieber. Πάμε να το δούμε και να το σχολιάσουμε.

Επέλεξε ένα μακρυμάνικο νυφικό, με όλη την πλάτη έξω και με μεγάλη ουρά. Το ιδιαίτερο στοιχείο στην εμφάνιση της όμως είναι το πάρα πολύ μακρύ πέπλο, το οποίο ξεκινάει από τα μαλλιά της και καταλήγει πολλά μέτρα μακριά. Στο τελείωμα του γράφει με λευκά γράμματα «Till death do us part», που σημαίνει «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος».

Justin Hailey Bieber