Ρούλα Κορομηλά: Αυτός είναι ο γοητευτικός αδερφός της, Θανάσης – Η σπάνια φωτογραφία τους μαζί

Τι λέτε, μοιάζουν;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ρούλα Κορομηλά μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία με τον αδερφό της, Θανάση, τον άνθρωπο που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία σε εκείνον, αν και δεν μοιράζεται συχνά στιγμές μαζί του στα social media, έχοντας επιλέξει και οι δύο να κρατούν διακριτική στάση πλέον απέναντι στα «φώτα». Παρόλα αυτά, κάθε φορά που συναντιούνται, οι στιγμές τους γίνονται viral με πολλούς από τους διαδικτυακούς φίλους της παρουσιάστριας να σημειώνουν ότι ο Θανάσης είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας.

Δείτε επίσης: Ρούλα Κορομηλά: Φωτογραφίες από το σπίτι της στην Κηφισιά - Μέσα στο πράσινο με μεγάλη πισίνα και λευκή διακόσμηση που θυμίζει παλάτι

Η σπάνια φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά με τον αδερφό της

Αυτή τη φορά, οι δυο τους απόλαυσαν έναν καφέ μαζί και απαθανάτισαν τη στιγμή. Ο Θανάσης Κορομηλάς δεν είναι μόνο αδερφός της Ρούλας, αλλά και συνεργάτης της, στηρίζοντας τη σε κάθε της βήμα. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Ρούλα είχε εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για τη στήριξη που της παρέχει ο αδερφός της, αναφέροντας επίσης ότι έχει και μια αδερφή, τη Λένα, με την οποία δεν μοιάζουν καθόλου, αν και βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι πάντα δίπλα της.

Η Ρούλα Κορομηλά είναι γνωστή για την αγάπη και την προσήλωσή της στην οικογένειά της, και η σχέση με τα αδέρφια της αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής της.