Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποχαιρετά το καλοκαίρι με τις αδημοσίευτες φωτογραφίες του Αυγούστου

«Άξιζε τον κόπο»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/stam_tsimtsili
Instagram/stam_tsimtsili

Τελευταίες μέρες διακοπών για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που σύντομα θα κληθεί να επιστρέψει στην Αθήνα από την Πάρο για τα πρώτα meetings με τους συνεργάτες της στο Happy Day. H οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του Alpha μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον Αύγουστο κλείνοντας έτσι την καλοκαιρινή σεζόν.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές της, εξορμήσεις στη φύση και χαλάρωση μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα και φίλες που την επισκέφτηκαν. Σημειώνεται ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός έχουν σπίτι στο νησί των Κυκλάδων, το οποίο και επισκέπτονται κάθε χρόνο μαζί με τα τρία παιδιά τους: Τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη-Εφραίμ.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Συνάντηση κορυφής σε χλιδάτο εστιατόριο στην Πάρο - Τα νυχτοπερπατήματα στο νησί με τρεις γυναίκες της τηλεόρασης

Οι φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Αύγουστο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανάρτησε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με τη λεζάντα: «Όταν μια φωτογραφία αποτυπώσει μια όμορφη στιγμή τότε άξιζε τον κόπο που την έβγαλες… #fact #Unpublished clicks of August!»

Αυτή η ανάρτηση έρχεται την ώρα που η Σταματίνα Τσιμτσιλή ετοιμάζεται να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μετά από ένα απολαυστικό καλοκαίρι, που χάρηκε από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή του.

Ειδικά ο Δεκαπενταύγουστος έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη, καθώς γιορτάζουν η μητέρα, η αδερφή της και οι δύο κόρες της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δέχθηκε έναν καταιγισμό μηνυμάτων από τους διαδικτυακούς της φίλους που της έστελναν ευχές για εκείνες, το πρωί της Παρασκευής 16/8 θέλησε να τους ευχαριστήσει όλους και έτσι προχώρησε σε μία τρυφερή ανάρτηση από τις διακοπές τους στην Πάρο.

«Καλημέρα. Τα κοριτσάκια μας γιόρταζαν χθες και σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας μέσα από την καρδιά μας…», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Η μόνη δυσάρεστη νότα ήταν οι φωτιές στη βορειοανατολική Αττική, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να σημειώνει τότε: «Παντού φωτιά, στάχτες και καπνοί. Καμένη Γη, κατεστραμμένες περιουσίες, τρομαγμένα ζώα, θυμός και αγωνία για το πού θα σταματήσει αυτή η λαίλαπα! Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας για όσους δοκιμάζονται και δίνουν μάχη στο μέτωπο της φωτιάς».