Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Αγκαλιασμένοι με φόντο τα καταγάλανα νερά των Χανίων

Ευτυχισμένες στιγμές για το ζευγάρι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μετά από την επίσκεψή τους στα νησιά του Αιγαίου η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους στην Κρήτη, ιδιαίτερη πατρίδα του σεφ, με την ηθοποιό να δηλώνει πως είναι ο «αγαπημένος της τόπος».

Η Βάσω Λασκαράκη εμφανίζεται ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ τα τελευταία χρόνια, κάτι που οφείλεται στη γυμναστική αλλά και στην ηρεμία που βιώνει στο πλευρό του Λευτέρη Σουλτάτου.

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος σε ξεχωριστές στιγμές

Το ζευγάρι, πέρασε τις τελευταίες ημέρες στα Χανιά συγκεκριμένα γεμίζοντας τις βαλίτσες του με όμορφες αναμνήσεις και ξεχωριστές στιγμές. Πιο πρόσφατη, η επίσκεψή τους στην παραλία Σεϊτάν Λιμάνια, μια από τις ομορφότερες του νομού Χανίων

Η Βάσω Λασκαράκη απαθανάτισε αυτές τις στιγμές και μοιράστηκε ορισμένες φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. «Ο Αύγουστος μας», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Δείτε επίσης: Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Φωτογραφίες από το σπίτι τους στην Κρήτη - Μοντέρνο μέσα και παραδοσιακό έξω με πέτρινο κήπο και φυτά

Σημειώνεται πως η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έχουν ένα πολύ όμορφο εξοχικό στο Ηράκλειο. Το εσωτερικό του είναι πολύ μοντέρνο με όμορφη διακόσμηση αλλά και ένα τζάκι για τους χειμερινούς μήνες που επισκέπτονται το νησί.

Όσον αφορά το εξωτερικό του είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Οι τοίχοι είναι πέτρινοι ενώ τον κήπο κοσμούν πολλά δέντρα και λουλούδια. Διαθέτει μπάρμπεκιου για να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές με φίλους αλλά και μια κούνια.

Η Βάσω Λασκαράκη έχει μοιραστεί στο προφίλ της στο TikTok και ένα βίντεο όπου χαλάρωνε στο σαλόνι της με παρέα το σκύλο τους.