Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Στη δημοσιότητα η αίτηση διαζυγίου και η αιτία που τους χώρισε

Πώς αναμένεται να μοιράσουν την περιουσία τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/jlo
Instagram/jlo

Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις φήμες που τους ήθελαν να ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Η αίτηση κατατέθηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου, ημέρα που θα γιόρταζαν τη 2η επέτειο του γάμου τους. Ως επίσημη ημερομηνία χωρισμού έχει καταγραφεί η 26η Απριλίου 2024.

Η dailymail φέρνει στο φως της δημοσιότητας την αίτηση διαζυγίου της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ και αποκαλύπτει ότι η 55χρονη τραγουδίστρια ζητά να ανακτήσει το επώνυμό της, μόλις δύο χρόνια αφότου έγινε γνωστή ως κυρία Άφλεκ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους fans της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Λατίνα σταρ επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές» στα χαρτιά του διαζυγίου της.

Δείτε επίσης: Τζένιφερ Λόπεζ: Έσβησε τα post του γάμου της - Οι 3 φωτογραφίες που κράτησε με τον Μπεν Άφλεκ μετά την αίτηση διαζυγίου

Τι ισχύει για την περιουσία της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ

Το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, γεγονός που σημαίνει ότι τα ατομικά τους κέρδη από τα τελευταία δύο χρόνια θεωρούνται κοινή περιουσία. Η Τζένιφερ Λόπεζ, με καθαρή αξία περίπου 400 εκατομμυρίων δολαρίων, έχει κυκλοφορήσει τέσσερις ταινίες από τον γάμο τους κι έπειτα, ενώ το 2023 λάνσαρε και τη δική της σειρά κοκτέιλ «Delola».

Παρά τις επαγγελματικές της επιτυχίες, οι προσωπικές σχέσεις της δεν είχαν την ίδια εξέλιξη. Μια πηγή κοντά στη Τζένιφερ Λόπεζ δήλωσε στο People ότι η τραγουδίστρια έλαβε την απόφαση να χωρίσει αφού κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Μπεν Άφλεκ δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για να λειτουργήσει ο γάμος τους.

«Είναι πολύ απογοητευμένη και λυπημένη, αλλά ο Μπεν δεν της έχει δώσει κανένα σημάδι ότι θέλει να συνεχίσει τον γάμο τους. Δεν έχει δείξει καμία διάθεση για να φροντίσει τη σχέση τους», ανέφερε η πηγή, τονίζοντας ότι η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε να προχωρήσει για να φροντίσει τον εαυτό της. Η υπόθεση του διαζυγίου αναμένεται να έχει περαιτέρω εξέλιξη τις επόμενες εβδομάδες.