Σπύρος Σταμούλης: «Αυτό πρέπει να το πω στην ψυχοθεραπεία και να το αναλύσουμε»

H εξομολόγηση για την επιλογή που έκανε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή τη συμμετοχή του στην παράσταση, «Μια Μέλισσα τον Αύγουστο», ο Σπύρος Σταμούλης μίλησε στην εκπομπή Summer's Cool και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγάπη του για την υποκριτική, στις επιλογές του μέχρι να φτάσει ως εδώ, καθώς στα ιδιαίτερα ονόματα που έδωσε στις γάτες του, μαζί με τη σύντροφό του.

«Δεν έχω σταματήσει να δουλεύω. Είναι πολύ καλό για έναν ηθοποιό να μην είναι άνεργος. Στην παράσταση “Μία Μέλισσα τον Αύγουστο” ήθελα να κάνω μια κωμωδία, γι' αυτό και δέχτηκα όταν μου το πρότεινε ο σκηνοθέτης Νικορέστης Χανιωτάκης. Οι “Πανθέοι” με ευχαρίστησαν πολύ αλλά το μαγικό στη δουλειά μας είναι να δοκιμάσεις διαφορετικά πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Σταμούλης.

Δείτε επίσης: Σπύρος Σταμούλης: Χαμός με θαυμάστρια που "μπούκαρε" στα καμαρίνια και είδε τους ηθοποιούς γυμνούς

Για να συμπληρώσει: «Από τη στιγμή που είμαστε εδώ, δεν υπάρχει η σκέψη αν θα γεμίσει το θέατρο και αν θα με χειροκροτήσουν. Προσπαθώ να είμαι καλός σε αυτό που κάνω, να έχω ακούσει όλες τις παρατηρήσεις του σκηνοθέτη και να υπάρχει μία συγκεκριμένη γραμμή. Δεν είναι σωστό να είσαι στην σκηνή και να λες “α, πόσους έχουμε τώρα;”»

Ο Σπύρος Σταμούλης για τις σπουδές του

«Δεν ξέρω κατά πόσο συνυπάρχει μέσα μου η καλλιτεχνική πλευρά με τις σπουδές μου στα οικονομικά. Αυτό πρέπει να το πω στην ψυχοθεραπεία και να το αναλύσουμε. Υπάρχει μία βάση. Η σημαντική επιλογή που έκανα πριν από 5 χρόνια ήταν ότι δεν θέλω να δουλέψω σε πολυεθνική εταιρεία και να γίνω ηθοποιός. Προτιμώ να κάνω οτιδήποτε άλλο, να γίνω μάγειρας», συμπλήρωσε σε διαφορετικό σημείο ο Σπύρος Σταμούλης.

Όσον αφορά την ψυχοθεραπεία στη ζωή του τόνισε πως: «Κάνω και πιστεύω πως όλοι θα έπρεπε να κάνουμε. Ειδικά στις εποχές που ζούμε. Σε κάποιους βλέπεις αποτελέσματα, σε κάποιους όχι».

«Έχω δύο γάτες τον Βελισάριο και τη Ρουσλάνα, τον πρώτο τον ονόμασα έτσι επειδή μου άρεσε το όνομα και τη δεύτερη από την καταγωγή της συντρόφου μου», κατέληξε ο Σπύρος Σταμούλης, αναφερόμενος στην σύντροφό του Αλίνα Βοΐτοβιτς.