Κρίστη Καθαργιά: «Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι γεμάτος εκπλήξεις, φυσικά και θα δω το World Party»

Πώς σχολίασε το reunion του πρώην συζύγου της με τον Σάκη Τανιμανίδη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή την επιστροφή του Survivor η Κρίστη Καθαργιά μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Summer's Cool, από τις διακοπές της στην Κρήτη, όπου βρίσκεται με την αδερφή της. Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, και πρώην σύζυγος του Γιώργου Μαυρίδη αναφέρθηκε στο project, αλλά και στο World Party που αναβιώνει από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Παρά το γεγονός ότι ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, η Κρίστη Καθαργιά φάνηκε να είναι ενθουσιασμένη με το ενδεχόμενο να δει τον Γιώργο Μαυρίδη ξανά στην τηλεόραση, τονίζοντας πως η εκπομπή του αγαπήθηκε. Τον ίδιο ζήλο έδειξε για την επιστροφή του Survivor, δηλώνοντας ότι είναι μία πολύ ωραία εμπειρία που θα ξαναέκανε.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαυρίδης: «Με την πρώην γυναίκα μου...» - Το σχόλιο για την Κρίστη Καθάργια ένα χρόνο μετά το διαζύγιό τους

Η Κρίστη Καθαργιά για Survivor και World Party

Όταν τη ρώτησαν πώς νιώθει μιλώντας πια για το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η Κρίστη Καθαργιά ήταν ξεκάθαρη. «Ξέρεις τι; Μου λείπει. Η δυσκολία με τραβάει σαν μαγνήτης. Είναι πολύ ωραία εμπειρία θα το ξαναέκανα αρκετές φορές, ανυπομονώ να δω ποιοι θα πάρουν μέρος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το project του πρώην συζύγου της, σημείωσε πως: «Το ξέρω ότι επιστρέφει το World Party, φυσικά και θα το δω. Δεν έχω ιδέα πού θα πάνε, αλλά είναι μία εκπομπή που έκανε τεράστια επιτυχία, οπότε τους εμπιστευόμαστε και τώρα. Δεν με παραξένεψε καθόλου που το αποφάσισαν πάλι, ο Γιώργος είναι γεμάτος εκπλήξεις. Αφού αποφάσισαν να το ξανακάνουν, καλά έκαναν».

Η Κρίστη Καθαργιά αναφέρθηκε και στις ερωτευμένες πρώην παίκτριες του Survivor. «Η Μαρία Αντωνά είναι πάρα πολύ καλά, όπως και η Ασημίνα. Δεν ξέρω αν παντρεύονται, αλλά σίγουρα θα σύρω τον χορό», κατέληξε.