Νικολέττα Ράλλη – Παράπονα από την παρουσιάστρια: «Το παιδί μου δεν το βλέπουν;»

Άνοιξε διάλογο για την κόρη της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/nikolettaralli
Instagram/nikolettaralli

Η Νικολέττα Ράλλη, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο TikTok, εξέφρασε το παράπονό της για την αντιμετώπιση που έχει βιώσει σε διάφορα εστιατόρια όταν βγαίνει για φαγητό με την οικογένειά της.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, συχνά όταν εκείνη, ο σύζυγός της και η κόρη τους κάθονται στο τραπέζι, τα σερβίτσια που τους φέρνουν δεν είναι τρία, αλλά δύο, αγνοώντας την παρουσία του παιδιού.

Δείτε επίσης: Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της έχει γενέθλια και της ευχήθηκε με την πιο γλυκιά κοινή φωτογραφία τους

«Φέρνουν φαγητό μόνο για δύο», λέει η Νικολέττα Ράλλη

Στο βίντεό της, η Νικολέττα σχολίασε χαρακτηριστικά: «Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να καταλάβω πώς καθόμαστε τρία άτομα για φαγητό, μαμά, μπαμπάς και παιδάκι και φέρνουν φαγητό μόνο για δύο! Έχει συμβεί αρκετές φορές. Το παιδί μου δεν το βλέπουν;».

Αμέσως μία διαδικτυακή της φίλη, που εργάζεται στον τομέα της εστίασης, έσπευσε να της εξηγήσει ότι κάποιοι γονείς ενημερώνουν τους σερβιτόρους ότι δεν χρειάζεται ακόμα ένα σερβίτσιο για το παιδί. Η Νικολέττα συμφώνησε εν μέρει, απαντώντας: «Και εμένα όταν ήταν μικρούλα και την τάιζα εγώ, το ίδιο έλεγα. Επίσης, όταν είναι πολύ μικρό, ίσως να φοβάται και ο γονιός μην τραυματιστεί ή κάνει ζημιά το παιδάκι του».

Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη προκάλεσε συζήτηση ανάμεσα στους ακόλουθούς της, με άλλους να συμμερίζονται το παράπονό της και άλλους να εκφράζουν διαφορετικές απόψεις.