Μαριάννα Τουμασάτου: Συγκινεί με το μήνυμά της για την υγεία του πατέρα της – «Σας ευχαριστώ για κάθε σταγόνα αίματος»

Δίνει μάχη αυτές τις μέρες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Μαριάννα Τουμασάτου επανήλθε στα social media με μια νέα ανάρτηση σχετικά με την υγεία του πατέρα της, το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Αυγούστου.

Η ηθοποιός είχε κάνει δημόσια έκκληση μέσω Instagram ζητώντας αίμα για τον πατέρα της, που παλεύει εδώ και χρόνια με τον καρκίνο, και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την άμεση ανταπόκριση του κόσμου.

Δείτε επίσης: Μαριάννα Τουμασάτου: Δύσκολες ώρες για την αγαπημένη ηθοποιό - Η δημόσια έκκλησή της

Καλύφθηκαν οι ανάγκες για αίμα για τον πατέρα της Μαριάννας Τουμασάτου

Στη νέα της ανάρτηση, η Μαριάννα Τουμασάτου ευχαρίστησε όσους έσπευσαν να βοηθήσουν, αναφέροντας πως οι απαραίτητες μονάδες αίματος που χρειαζόταν έχουν πλέον καλυφθεί. «Αν ο μπαμπάς μου αυτή τη στιγμή μπορούσε να ξέρει πόσοι άνθρωποι άπλωσαν το χέρι τους να του προσφέρουν αίμα, θα καμάρωνε και θα κρυφογελούσε» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι προσευχήθηκαν, έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης και συνέβαλαν με κάθε τρόπο στη δύσκολη μάχη που δίνει ο πατέρας της. Με συγκίνηση, η Μαριάννα Τουμασάτου ανέφερε κλείνοντας πως ο πατέρας της υπήρξε αιμοδότης για πολλά χρόνια και πάντα βοηθούσε όπου μπορούσε.

Μαριάννα Τουμασάτου για πατέρα

Θυμίζουμε ότι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου η ηθοποιός είχε κάνει μια ανάρτηση για τον μπαμπά της, ο οποίος απ' ότι φαίνεται δίνει τη δική του μάχη με τη συγκεκριμένη ασθένεια.

«Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου! Ο δικός μου αγωνιστής! Μπαμπά μου να είχαμε όλοι το κουράγιο και τη μαχητικότητά σου! Κάθε μέρα κερδισμένη μέρα!», είχε γράψει τότε δημοσιοποιώντας μία φωτογραφία του.

Μαριάννα Τουμασάτου για πατέρα