Ελένη Φουρέιρα – Ήπιε τις ρακές της και χόρεψε πεντοζάλη στην Κρήτη (Βίντεο)

Σπάνια στιγμιότυπα με την τραγουδίστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μετά από μία γεμάτη χρονιά από κάθε άποψη, η Ελένη Φουρέιρα έχει κάθε λόγο να απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κρήτη μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η τραγουδίστρια αξιοποίησε αυτό το διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της για να διασκεδάσει μαζί με τον Παντελή Τουτουντζή και έναν απ' τους νονούς του γιου της.

Θυμίζουμε πως τον Ιούνιο η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βάφτισαν τον μοναχογιό τους μέσα σε κλίμα συγκίνησης και θρησκευτικής κατάνυξης. Ο μικρός πήρε το όνομα Ερμής με νονούς την αδελφή της τραγουδίστριας, Ιωάννα, τον personal assistant της, Βασίλη Σιμσιρίκη και τον καλό της φίλο, Πέτρο Τσαπαρδώνη.

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Με μικροσκοπικό μπικίνι ξαπλωμένη - Χαμός με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram

Το ξέφρενο γλέντι της Ελένης Φουρέιρα στην Κρήτη

Ο τελευταίος ήταν μαζί της και στην Κρήτη, όπως έκανε γνωστό η Ελένη Φουρέιρα μέσα από μία σειρά Instagram stories. Το βράδυ της Πέμπτης 22/8 έστησαν ένα κρητικό γλέντι με τα όλα του, στην αυλή του σπιτιού τους, με την τραγουδίστρια να συμμετέχει σε όλα τα... έθιμα.

Συγκεκριμένα η Ελένη Φουρέιρα δεν λυπήθηκε τις ρακές και δεν δίστασε στη συνέχεια να χορέψει πεντοζάλη μαζί με τον Παντελή Τουτουντζή!

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με την Ελένη Φουρέιρα: