Γιώργος Γιαννιάς - Οι γονείς του «έφυγαν» σε διάστημα ενός έτους: Συγκινεί η ανάρτησή του για το μνημόσυνο

Ήταν μία δύσκολη χρονιά για τον τραγουδιστή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Γιαννιάς - Οι γονείς του «έφυγαν» σε διάστημα ενός έτους: Συγκινεί η ανάρτησή του για το μνημόσυνο

Μία μεγάλη δοκιμασία «έκρυβε» ο τελευταίος χρόνος για τον Γιώργο Γιαννιά, καθώς έχασε και τους δύο γονείς του, μέσα σε αυτό το διάστημα. Πέντε μήνες μετά τον πατέρα του, Στέφανο, ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει με πόνο και την λατρεμένη μητέρα του, Μαρία.

«Το να χάνεις και τους δυο σου γονείς, είναι ένα τραγικό συναίσθημα. Χάνεις την πυξίδα σου, χάνεις ένα τεράστιο κομμάτι του εαυτού σου. Βασικά νιώθω μισός. Δεν ήξερα που να προχωρήσω, που να πάω, τι να κάνω, σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου. Ήμουν και μαμάκιας και μπαμπάκιας και με τα αδέλφια μου, και όλοι ήμασταν έτσι, ένας για όλους και όλοι για έναν», είχε δηλώσει ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του που έγινε σε μικρό χρονικό διάστημα, είχε δηλώσει σχετικά ο Γιώργος Γιαννιάς στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Δείτε επίσης: Γιώργος Γιαννιάς: Γενέθλια για τον τραγουδιστή – Η αναφορά στους γονείς του που έφυγαν φέτος από τη ζωή

Μνημόσυνο για τους γονείς του Γιώργου Γιαννιά

Ο Γιώργος Γιαννιάς ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Τρίτη (27/8) θα τελεστεί κοινό μνημόσυνο για τους έξι μήνες της μητέρας του και τον ένα χρόνο του πατέρα του. Η τελετή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ρόδο, τον τόπο που λάτρεψαν και όπου περνάει τις φετινές διακοπές του ο τραγουδιστής, περιτριγυρισμένος από αγαπημένα του πρόσωπα.

«Την Τρίτη 27/8 θα τελεστεί μνημόσυνο για την λατρεμένη, αξεπέραστη και υπέροχα μοναδική Μάνα μας Μαρία Γιαννιά για τους 6 μήνες που λείπει απο κοντά μας.. και για τον άρχοντα, τον μεγάλο, τον ένα και μοναδικό Πατέρα μας Στέφανο Γιαννιά που μας λείπει 1 χρόνο..στις 8:00 το πρωί στον ναό Αγιων Αποστόλων στο Χαράκι της Ρόδου στο τόπο που λάτρεψαν…θα ακολουθήσει στην Μνήμη τους καφές στο La Plaz Charaki», έγραψε ο Γιώργος Γιαννιάς και συνόδευσε την ανάρτησή του με μία φωτογραφία τους.

Δείτε την ανάρτηση του: