Έλλη Κοκκίνου: Άσχημη εξέλιξη με την υγεία της - «Αγαπημένοι μου δυστυχώς θα πρέπει να...»

Η μακροσκελής ανάρτησή της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Μπορεί ο γιατρός της λίγες ώρες πριν να αποκάλυψε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση (δείτε εδώ όσα είπε αναλυτικά), ωστόσο από ότι φαίνεται η υγεία της Έλλης Κοκκίνου δεν την αφήνει να επιστρέψει στα καθήκοντά της αφού ακύρωσε και δεύτερη εμφάνισή της λόγω της ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού που την ταλαιπωρεί εδώ και μια εβδομάδα περίπου.

Η ανάρτηση της Έλλης Κοκκίνου

«Αγαπημένοι μου δυστυχώς θα πρέπει να ακυρώσω και την εμφάνισή μου στη Ρόδο το Σάββατο 24/8. Ήθελα τόσο πολύ να βρεθούμε αλλά οι εντολές του γιατρού δεν μου το επιτρέπουν. Ο αγαπημένος μου Λευτέρης Πανταζής θα είναι εκεί για να σας διασκεδάσει, όπως μοναδικά γνωρίζει! Ευχαριστώ για την κατανόηση! Ελπίζω να τα πούμε σύντομα!», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια

Έλλη Κοκκίνου πρόβλημα υγείας

Αξίζει να σημειωθεί για όσους δεν το γνωρίζουν πως η Έλλη Κοκκίνου είχε δηλώσει στο παρελθόν πως πάσχει από κοιλιοκάκη. Πρόκειται για μια ασθένεια που έχει σχέση με το στομάχι και τη διατροφή. Η τραγουδίστρια δεν μπορεί να φάει οποιοδήποτε φαγητό περιέχει γλουτένη δηλ. αλεύρι. Για το λόγο αυτό η τραγουδίστρια πρέπει να προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή της και όχι μόνο για λόγους εμφάνισης αλλά και υγείας.

Δείτε επίσης: Πάσχουν από σπάνιες βαριές ασθένειες - Τι κρύβουν πίσω από το χαμόγελό τους 4 διάσημοι Έλληνες

Να θυμίσουμε επίσης πως η Έλλη Κοκκίνου δεν είναι η πρώτη φορά που ταλαιπωρείται με την υγεία της και την διατροφή αφού και κατά το παρελθόν αντιμετώπιζε πρόβλημα με το θυρεοειδή της γεγονός που της είχε προσθέσει αρκετά κιλά. Όπως όμως δήλωσε και η ίδια είναι αθλήτρια και από μικρή έχει μάθει να μάχεται και να αγωνίζεται στη ζωή.