Neil Patrick Harris: O «Barney» σε διακοπές στη Μύκονο με τον σύζυγό του! (Φωτογραφίες)

Ξεχωριστές στιγμές για το ζευγάρι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Ο Neil Patrick Harris, ο αγαπημένος ηθοποιός του Hollywood σε μαγευτικές διακοπές στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό του, David Burtka. Το διάσημο ζευγάρι, επέλεξε τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές του αποδράσεις, και συγκεκριμένα τη Μύκονο

Ο Neil Patrick Harris, που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Barney Stinson στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «How I Met Your Mother», απόλαυσε τον ήλιο, τη θάλασσα και τα γραφικά τοπία του νησιού των ανέμων. Το youweekly.gr εξασφάλισε ορισμένα στιγμιότυπα από τις βουτιές του με τον σύζυγό του σε απόμερη παραλία, με ελάχιστο κόσμο.

Δείτε επίσης: Τζαν Γιαμάν: «Τι μ...κας είναι αυτός ρε φίλε;» - Η κίνηση του Τούρκου ηθοποιού που προκάλεσε αντιδράσεις

Βουτιές στη Μύκονο για τον Neil Patrick Harris

Το ζευγάρι χάρηκε κάθε στιγμή της διαμονής του στην Ελλάδα, ενώ δεν παραλείπουν να δοκιμάσουν και την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Από τοπικές ταβέρνες μέχρι πολυτελή εστιατόρια, οι Harris και Burtka ενθουσιάστηκαν με τις γεύσεις και τα αρώματα της ελληνικής γαστρονομίας.

Ο Neil και ο David είναι παντρεμένοι από το 2014 και έχουν δύο παιδιά, τον Gideon και την Harper, οι οποίοι δεν φαίνεται να τους συνόδευσαν σε αυτή την απόδραση. Το ζευγάρι είναι γνωστό για την αγάπη του στα ταξίδια και έχει επισκεφθεί πολλές χώρες, όμως η Ελλάδα φαίνεται να τους έχει κλέψει την καρδιά.

Η επιλογή της Μυκόνου για τις διακοπές τους αποτελεί μια ακόμα απόδειξη ότι το κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων μας παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως για τους διάσημους. Ο Neil Patrick Harris και ο σύζυγός του έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν τη χώρα μας, ωστόσο συνεχίζουν να επιστρέφουν για μοναδικές εμπειρίες και αναμνήσεις με φόντο τον ήλιο του Αιγαίου.