Συγκινεί η Κέλλυ Κελεκίδου για τους γονείς της: «Το ξέρω πως είστε εδώ κοντά, όμως ποτέ δεν θα σας βρω»

Πέθανε ο πατέρας της σαν σήμερα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ιδιαίτερη μέρα είναι η 22η του Αυγούστου για την Κέλλυ Κελεκίδου. Σήμερα συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την ημέρα που άφησε την τελευταία του πνοή ο πατέρας της, με την τραγουδίστρια να μην έχει κρύψει την αδυναμία της προς το πρόσωπό του. «Ήσουν και θα είσαι ο ήρωάς μου», έλεγε όταν τον αποχαιρέτησε για τελευταία φορά.

Με αυτή την αφορμή, η Κέλλυ Κελεκίδου θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της για την απουσία των γονιών της, δηλώνοντας ότι πάντα θα νιώθει ένα κενό στη ζωή της λόγω της απώλειάς τους. Στην ανάρτηση που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, να αγαπάμε τους δικούς μας ανθρώπους, όσο ακόμα βρίσκονται κοντά μας.

Δείτε επίσης: Κέλλυ Κελεκίδου: «Μιλάω και συγκινούμαι γιατί μου έδωσε μία ευχή...» - Η ιδιαίτερη σχέση με τον Βασίλη Καρρά

Το μήνυμα της Κέλλυς Κελεκίδου για τον πατέρα της

«Σήμερα η μέρα είναι περίεργη… Πέρασαν 5 χρόνια… Πάντα ένα μεγάλο κομμάτι μου θα είναι κενό! Το δικό σου μπαμπά μου και της μαμάς! Το ξέρω πως υπάρχετε και είστε κάπου εδώ κοντά… Όμως ποτέ δεν θα σας βρω… Εγώ πάντα θα σας ψάχνω και θα σας τραγουδώ! Να αγαπάτε τους γονείς σας και να τους το δείχνετε κάθε δευτερόλεπτο», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κέλλυ Κελεκίδου.