Κατερίνα Καινούργιου – Ευτυχισμένη στην αγκαλιά του Παναγιώτη Κουτσουμπή: «Μου χρωστούσα ένα καλοκαίρι»

Το χάρηκε στο έπακρο φέτος!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/katken85
Instagram/katken85

Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει πια η Κατερίνα Καινούργιου, με το φετινό καλοκαίρι της να έχει ονοματεπώνυμο: Παναγιώτης Κουτσουμπής. Η παρουσιάστρια του Alpha, πέρα από την επαγγελματική ευτυχία ζει και την προσωπική γαλήνη στο πλευρό του αγαπημένου της και επιχειρηματία.

Ενδεικτικό είναι ότι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στην Πάρο, εκεί όπου ο σύντροφός της διατηρεί εστιατόριο. Αν και στην αρχή του καλοκαιριού η Κατερίνα Καινούργιου κρατούσε χαμηλούς τόνους πλέον «φωνάζει» πως είναι ερωτευμένη και αυτό έκανε στη νέα της ανάρτηση πριν από λίγη ώρα.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: «Σ'αγαπώ» - Χαμός στο instagram με τις νέες αναρτήσεις της για τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Η νέα φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Το απόγευμα της Πέμπτης 22 Αυγούστου η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία συλλογή από τις ωραιότερες φωτογραφίες της για το φετινό καλοκαίρι. Σε μία εξ αυτών η Κατερίνα Καινούργιου χαμογελά διάπλατα στην αγκαλιά του αγαπημένου της, με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή να την κρατάει σφιχτά.

«Μου χρωστούσα ένα καλοκαίρι», αναφέρει στη λεζάντα της ανάρτησής της με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς μετά από καιρό απολαμβάνει τόσο απελευθερωμένα έναν έρωτα. Αυτές τις μέρες ετοιμάζεται σιγά-σιγά να επιστρέψει από την Πάρο, καθώς ξεκινάει η πρωινή εκπομπή της στον Alpha, Super Kατερίνα.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η Κατερίνα Καινούργιου προέβη για ακόμα μια φορά σε μια δημόσια εκδήλωση αγάπης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια ανήρτησε μια φωτογραφία της όπου φορά μια μπλούζα η οποία γράφει «Θ-έρως» κάνοντας κρυφό tag τον σύντροφό της, χωρίς φυσικά να αναφέρει κάτι άλλο. Εκείνος με την σειρά του την έκανε repost στο προφίλ του ανταποδίδοντας τη γλυκιά κίνηση.

Κατερίνα Καινούργιου – Ευτυχισμένη στην αγκαλιά του Παναγιώτη Κουτσουμπή: «Μου χρωστούσα ένα καλοκαίρι»

Λίγο αργότερα το ίδιο βράδυ δημοσίευσε μια ακόμα φωτογραφία στα stories της που έγραφε «Υστερόγραφο, σ'αγαπώ», φανερώνοντας κάπως έτσι πως τα συναισθήματά της είναι έντονα! Ο αποδέκτης τους είναι ξεκάθαρος και δείχνει επίσης ευτυχισμένος στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου – Ευτυχισμένη στην αγκαλιά του Παναγιώτη Κουτσουμπή: «Μου χρωστούσα ένα καλοκαίρι»