«Καταπέλτης» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte: «Πιο άβολο βίντεο δεν έχω δει ποτέ!»

Δεν το άφησε να πέσει κάτω!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Καταπέλτης» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte: «Πιο άβολο βίντεο δεν έχω δει ποτέ!»

Viral έχει γίνει το βίντεο της Μαρίας Σολωμού με καλεσμένο τον Mente Fuerte, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να μην το αφήνει ασχολίαστο μέσα από την εκπομπή του «Summer's Cool».

Ο παρουσιαστής ήταν ιδιαίτερα καυστικός για τους λόγους που έκαναν το βίντεο, τονίζοντας πως είναι δικαίωμά τους, αλλά του φάνηκε άβολο όλο αυτό που συνέβη και ανέβηκε στο διαδίκτυο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι σαν να τροφοδοτούν τα σχόλια γύρω από τη σχέση τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εν λόγω βίντεο η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte απάντησαν εφ' όλης της ύλης για πολλά θέματα από το jacuzzi και όχι μόνο για τη σχέση τους.

Δείτε επίσης: Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: «Ντρέπεσαι να πεις ότι τα έχουμε» - Τα «καρφιά» για την «προίκα» και τον Γιώργο Λιάγκα

Το καυστικό σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα για Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte

«Ήταν από τα πιο ωραία, άβολα βίντεο που έχω δει ποτέ. Δεν έχω δει πιο άβολο βίντεο. Σίγουρα ήταν τελείως free, δεν είχαν συμφωνήσει κάτι. Τρολιά είναι, ας μην το πάρουμε σοβαρά. Βάζουν νερό στον μύλο, όσο θέλουν. Θεμιτό είναι, απλά το επιμηκύνεις αυτό το πράγμα», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

Όταν το θέμα της συζήτησης στράφηκε στο περιστατικό με την ηθοποιό που είχε απευθυνθεί υβριστικά προς έναν ρεπόρτερ στα backstage του MadWalk το περασμένο φθινόπωρο, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πήρε εκ νέου του μέρος της Σολωμού και σχολίασε πως: «Θεωρώ ότι τότε η Μαρία είχε δίκιο με την αντίδρασή της στον δημοσιογράφο του OPEN. Είχε παραβιαστεί ο ιδιωτικός της χώρος, ήταν υπερβολικά πιεστικός ο συνάδελφος. Μια χαρά ήταν η αντίδρασή της».