Μαριάντα Πιερίδη: «Τραγουδούσα με την κοιλιά στο στόμα και δεν διανοείσαι τι γινόταν...»

«Κάτι παθαίνουν οι άντρες, μάλλον εκκρίνουμε κάποια ορμόνη...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τη δήλωση του Σταύρου Σβήγκου στη Δάφνη Καραβοκύρη, ότι είχε μεγαλύτερη ερωτική επιθυμία απέναντι στη σύζυγό του την περίοδο που ήταν έγκυος, σχολίασαν στην παρέα του Summer's Cool. Η Μαριάντα Πιερίδη θέλησε να περιγράψει τη δική της εμπειρία απ' όταν ήταν εκείνη έγκυος στο γιο της.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στο σχολιασμό της η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια, κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην ίδια, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την πλησίαζαν ερωτικά παρά την κατάστασή της. Η Μαριάντα Πιερίδη σημείωσε με χιούμορ ότι αυτό δεν συμβαίνει ούτε σήμερα, που φυσικά είναι στα καλύτερά της στο πλευρό του Πάνου Ιωάννου!

Δείτε επίσης: Μαριάντα Πιερίδη: «Αν μου έλεγε ο σύντροφός μου ότι παραμελώ τις ερωτικές ανάγκες του, θα έλεγα: “Κλείσε την πόρτα κι έλα”»

Η αποκάλυψη της Μαριάντας Πιερίδη για την περίοδο της εγκυμοσύνης

«Δεν έχει να κάνει μόνο με το ότι έχεις πολλές ορμές σαν εγκυμονούσα και οι άντρες παθαίνουν, μάλλον εκκρίνουμε κάποια συγκεκριμένη ορμόνη. Ήμουν με την κοιλιά μέχρι το τραπέζι και δεν διανοείσαι τι γινόταν στο δρόμο. Αυτό δεν γίνεται τώρα! Μέχρι που τους έδειχνα την κοιλιά και τους έκανα νόημα. Hello?», εξήγησε στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια η Μαριάντα Πιερίδη, το «φαινόμενο» συνεχιζόταν και όταν τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, πριν την... εγκαλέσει στην τάξη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για να προχωρήσουν σε επόμενο θέμα.