Απόστολος Γκλέτσος – Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό: Η δημόσια έκκληση που απηύθυνε

Δεν χωράνε πολλά λόγια...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δύσκολες ώρες περνάει ο Απόστολος Γκλέτσος, καθώς πενθεί για τον θάνατο της αδελφικής του φίλης, Θάνιας Αγγελοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών. Η εκλιπούσα υπήρξε διευθύντρια της οδοντιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, και ο γνωστός ηθοποιός, μέσα από μια ανάρτηση στα social media, θέλησε να την αποχαιρετήσει δημόσια.

Στην ανάρτησή του, ο Απόστολος Γκλέτσος κοινοποίησε μια φωτογραφία της Θάνιας Αγγελοπούλου και ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να μην προχωρήσουν σε σχόλια, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Παρακαλώ πολύ μην γράψετε κάτι από κάτω».

Δείτε επίσης: Απόστολος Γκλέτσος: «Στην Ελλάδα θα είμαστε πάντα μια κομπλεξική επαρχία! Θα γίνουμε πρωτεύουσα όταν...»

Η ανακοίνωση του συνδυασμού του Απόστολου Γκλέτσου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Ενωτική Περιφερειακη Κίνηση Στερεάς Ελλάδας, ο συνδυασμός του Απόστολου Γκλέτσου.

«Ο Απόστολος Γκλέτσος και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης Στερεάς Ελλάδας, εκφράζουν την βαθύτατη οδύνη τους για την απώλεια της Διευθύντριας της οδοντιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, Θάνιας Αγγελοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 58 ετών.

Υπήρξε μία πραγματική αγωνίστρια στον πολύπαθο κλάδο της υγείας τον οποίο υπηρέτησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, επαγγελματισμό και διακρίθηκε για το ήθος και την αξιοπρέπεια της. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια εκφράζουμε από καρδιάς σε όλη την οικογένεια και τους οικείους της. Καλό κατευόδιο…», αναφέρεται σχετικά