Σταύρος Σβήγκος: «Με έφτιαχνε πολύ η γυναίκα μου στην εγκυμοσύνη με την προσοχή που ήθελε»

«Και με ίδιο φύλο, με άνδρα δεν ήμουν κλειστός»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σταύρος Σβήγκος: «Με έφτιαχνε πολύ η γυναίκα μου στην εγκυμοσύνη με την προσοχή που ήθελε»

Ο Σταύρος Σβήγκος ήταν ο νέος καλεσμένος της Δάφνης Καραβοκύρης στο podcast της. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις ερωτικές επαφές στην εγκυμοσύνη, την πρώτη φορά και τα πειράματα που έχει κάνει.

«Η πρώτη μου φορά ήταν στα 14 και ήταν χάλια, δεν... πρόλαβα. Τρία λεπτά και είχα κάνει προετοιμασία. Σίγουρα είχα αγωνία, τι είναι και πώς. Ο άνθρωπος το έχει ανάγκη και είναι φοβερό πράγμα η σωματική επαφή», παραδέχτηκε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

«Το ερωτικό κομμάτι με τη γυναίκα μου έγινε πιο έντονο όταν έμεινε έγκυος. Είναι πολύ ρομαντικό η σχέση σου να κυοφορεί το παιδί σας. Όσο και να αλλάζει το σώμα, για τον άντρα είναι φοβερά ερωτεύσιμο και γοητευτικό όλο αυτό. Από τη σχέση σου, μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο αυτή η γυναίκα, σε κάτι ιερό. Είσαι εκεί για να υπηρετείς και να προσκυνάς. Με έφτιαχνε πολύ με την προσοχή που ήθελε», συμπλήρωσε σε διαφορετικό σημείο ο Σταύρος Σβήγκος.

Δείτε επίσης: Ο Σταύρος Σβήγκος ξεσπάει: «Αυτό οι άνθρωποι πατάνε επί πτωμάτων, έστειλα εξώδικο»

Ο Σταύρος Σβήγκος χωρίς ταμπού

«Γενικότερα δεν έχω ταμπού και έχω πειραματιστεί σε πράγματα που γεννιούνται εκείνη τη στιγμή, όχι να το αποφασίσω από πριν και να πάω στοχευμένα. Όποτε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, δεν έχει πετύχει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά στη συνέχεια ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο ηθοποιός αναφερόταν σε κάλεσμα για ομαδικό σ@ξ, όπως διευκρίνισε: «Δεν γεννήθηκε, ήταν επί τούτου. Δεν μπορούσα, ένιωθα ότι ήταν σαν να μου έλεγαν “έλα να φάμε, να συζητήσουμε, να δώσουμε τα χέρια”. Δεν μπορώ έτσι, δεν μου κάνει. Έγινε παρόλα αυτά, αλλά μέτρια. Έχει συμβεί και πετυχημένα. Δεν είμαι άνθρωπος με ταμπού. Και με ίδιο φύλο, με άνδρα δεν ήμουν κλειστός, απλώς δεν μου βγαίνει. Δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοια ανάγκη»

«Πάντα ήμουν ανοιχτός στις πιο… μεσημεριανές συνεντεύξεις και λέω: τι σας ενδιαφέρει, μπορεί να πηγαίνω με ό,τι θέλω, γιατί πρέπει να ξέρετε; Και κυκλοφορεί μετά ότι είμαι ή δεν είμαι (ομοφυλόφιλος) και στη γειτονιά μου λένε ότι ξέρουν ότι μου αρέσουν οι γυναίκες και γιατί δεν το λέω, τους απαντώ ότι δεν τους αφορά αυτό», ξεκαθάρισε κλείνοντας το συγκεκριμένο θέμα ο Σταύρος Σβήγκος.