Κώστας Πηλαδάκης & Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Επανασύνδεση για το ζευγάρι - Ο ρόλος του ταξιδιού στην Τουρκία

Οι κοινές διακοπές τους έφεραν κοντά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης αποφάσισαν να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στη σχέση τους; Το ζευγάρι, που είχε χωρίσει πρόσφατα, φαίνεται να βρήκε ξανά τη φλόγα της αγάπης του, επιλέγοντας μάλιστα να γιορτάσει αυτή την επανένωση μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας.

Όπως αποκαλύπτουν οι πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο κοινός τους φίλος, Χάρης Σιανίδης, ήταν εκείνος που ουσιαστικά «πρόδωσε» την είδηση μέσω των social media. Θυμίζουμε πως ο επιτυχημένος PR man είχε ανεβάσει φωτογραφίες με τον Κώστα Πηλαδάκη, ενώ στο ίδιο θέατρο βρισκόταν και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Παρόλο που δημοσίευσε φωτογραφίες με τον καθένα ξεχωριστά, τα gossip ξεκίνησαν να φουντώνουν, αν και οι δύο πρωταγωνιστές ακόμα δεν έχουν απαντήσει σχετικά.

Δείτε επίσης: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Μετά το χωρισμό κάνουν διακοπές μαζί στην Τουρκία

Το χρονικό της σχέσης Κώστα Πηλαδάκη και Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης ήταν ζευγάρι για περίπου πέντε χρόνια, ενώ είχαν κάνει το επόμενη βήμα στη σχέση τους προχωρώντας στη συγκατοίκηση το 2020. Ο επιχειρηματίας στήριξε μάλιστα τη Ναυσικά κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο «Survivor», παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν μιλούσε για την προσωπική του ζωή.

Παρόλο που υπήρχαν φήμες για γάμο το καλοκαίρι του 2023, αυτό δεν πραγματοποιήθηκε και στη θέση του ήρθε ο χωρισμός. Ωστόσο, φαίνεται πως η ερωτική σπίθα ανάμεσά τους δεν έσβησε ποτέ. Μία ενδεχόμενη επανασύνδεση του Κώστα Πηλαδάκη με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανοίγει ξανά την πόρτα για ένα κοινό μέλλον, με τα σενάρια γάμου να έρχονται ξανά στο προσκήνιο.