Δανάη Μπάρκα: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στη Σέριφο - Το μήνυμα της παρουσιάστριας

Χαλαρώνει λίγο πριν τη νέα σεζόν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/danai_barka
Instagram/danai_barka

Η Δανάη Μπάρκα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σέριφο, το νησί που έχει κατακτήσει την καρδιά της και όπου επιστρέφει κάθε χρόνο. Η παρουσιάστρια του Mega μοιράστηκε πρόσφατα με τους followers της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τη χαλαρή καθημερινότητά της στο νησί, ποζάροντας χωρίς ίχνος μακιγιάζ και στέλνοντας το μήνυμα της.

Στη νέα ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Δανάη Μπάρκα έγραψε: «Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ανακαλύψει νέους ωκεανούς αν δεν έχει το θάρρος να απομακρυνθεί από την ακτή». Φυσικά ο δικός της ωκεανός οδηγεί στη Σέριφο, την οποία επισκέπτεται σταθερά για να βρει ξανά την εσωτερική της γαλήνη.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: «Έχω έρθει χαρούμενη, στεναχωρημένη, απογοητευμένη, αγχωμένη, χωρισμένη»

Η ιδιαίτερη σχέση της Δανάης Μπάρκα με τη Σέριφο

Η Δανάη είχε εξομολογηθεί πρόσφατα την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη Σέριφο, λέγοντας ότι το νησί αυτό συνδέεται με τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της ζωής της. Από τα εφηβικά της χρόνια, η Σέριφος την κρατάει συνδεδεμένη με την παιδικότητα και την ανεμελιά, ενώ οι αναμνήσεις της από εκεί είναι γεμάτες γέλια, ξυπόλητες βόλτες και χαλαρές στιγμές με αγαπημένους ανθρώπους.

«Ο Αύγουστος μου. Κάθε Αύγουστο από το 2008 είμαι εδώ. Δεν ξέρω γιατί. Σαν κάτι να με τραβάει σ’ αυτό τον τόπο. Έχω έρθει μόνη μου, έχω έρθει με τις φίλες μου, με τη μαμά μου και τους φίλους της, με συνεργάτες, με τα σκυλιά μου, με όποια παρέα προκύπτει, όμως πάντα εδώ. Έχω έρθει χαρούμενη, στεναχωρημένη, απογοητευμένη, αγχωμένη, χωρισμένη, μελαγχολική έχω έρθει σε όλες τις καταστάσεις όλα αυτά τα χρόνια όμως εδώ όλα τα αρνητικά ελαχιστοποιούνται & τα θετικά πολλαπλασιάζονται.

Έχω κάτσει 1,5 μήνα έχω κάτσει 5 μέρες. Δεν με νοιάζει η διάρκεια, με νοιάζει το “εδώ”. Είναι ένας απ’ τους δεσμούς που έχω δημιουργήσει απ’ τα εφηβικά μου χρόνια και με κρατάει πάντα συνδεδεμένη με την ξεγνοιασιά μου, με την παιδικότητα μου, με τους ανθρώπους μου, με τον διακόπτη που κατεβαίνει. Είναι ίσως το ξυπόλητο περπάτημα και οι χοροί στο yacht, είναι η ενέργεια, είναι οι θάλασσες και οι άνθρωποι.

Είναι αυτό που όλοι έχουμε ανάγκη αλλά με τους ανθρώπους το φοβόμαστε ενώ με τους τόπους όχι…είναι το “δέσιμο” και το “για πάντα”. Σεριφούλα μου. σ’ αγαπώ» έγραψε η Δανάη Μπάρκα.