Άννα Πρέλεβιτς – Αυτή είναι η μητέρα της πρώην Σταρ Ελλάς και από εκεί πήρε την ομορφιά της!

Μαζί και η κούκλα αδερφή της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στο Μαυροβούνιο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Άννα Πρέλεβιτς, με την αδερφή της Τέα για ένα οικογενειακό reunion.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Σταρ Ελλάς 2010 και κόρη του μπασκετικού θρύλου του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς με μία σειρά από αναρτήσεις στην πόλη Κότορ. Η ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι στο πλευρό της βρισκόταν η γυναίκα που την έφερε στον κόσμο, από την οποία φαίνεται να πήρε πολλά όμορφα χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Άννα Πρέλεβιτς: «Με υποτιμούσαν στον χώρο της τηλεόρασης, γι' αυτό επιλέγω να απέχω»

Η Άννα Πρέλεβιτς ποζάρει με τη μητέρα της

Οικογενειακές στιγμές με τη μητέρα της, Νεβένα Μαριάνοβιτς και την αδερφή της, για την Άννα Πρέλεβιτς, με την οποία και πόζαραν μαζί σε μία σειρά από στιγμιότυπα που ανέβασαν οι τρεις γυναίκες στο Instagram.

Άννα Πρέλεβιτς – Αυτή είναι η μητέρα της πρώην Σταρ Ελλάς

Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε πως η Νεβένα Μαριάνοβιτς διατηρεί πολύ κομψό στυλ και μάλιστα βλέποντας την κανείς ανάμεσα στις κόρες της δεν θα μάντευε ποτέ ότι είναι η μαμά τους, αλλά μια φίλη τους. Η Άννα Πρέλεβιτς φυσικά δεν παρέλειψε να της πλέξει το εγκώμιο με την κλασική φράση «Μάνα είναι μόνο μία».

Άννα Πρέλεβιτς – Αυτή είναι η μητέρα της πρώην Σταρ Ελλάς

Τι δήλωνε για την οικογένειά της

«Την μαμά την έχουμε βασίλισσα, αλλά ο μπαμπάς είναι παράλληλα φίλος μας, του λέμε τα μυστικά μας και ήξερε πάντα τι συνέβαινε στη ζωή μας», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Άννα Πρέλεβιτς για τους γονείς της.

Όσο για την αδερφή της Τέα, ισχύει η ίδια αγάπη: «Είμαστε πολύ δεμένες, ίσως επειδή η μαμά μας μάς έβαζε από μικρές να κάνουμε τα πάντα μαζί. Η αδερφή μου δεν είναι απλά η καλύτερη μου φίλη, είναι το άλλο μου μισό, δεν χρειάζομαι κανέναν επειδή την έχω στη ζωή μου. Ίσα-ίσα έλεγα πως η αδερφή μου είναι πιο όμορφη και εκείνη έλεγε πως είμαι εγώ (γέλια). Είναι γεννημένη business woman βέβαια», έλεγε η Άννα Πρέλεβιτς στο περιοδικό YOU, καθώς διατηρούν μαζί και εταιρεία με είδη ρούχων