Γιώργος Λιάγκας: Ανέβασε βίντεο στο instagram και δεν πήρε χαμπάρι ότι φαίνεται και η Μαρία Αντωνά

Δείτε το πριν το κατεβάσει

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Ανέβασε βίντεο στο instagram και δεν πήρε χαμπάρι ότι φαίνεται και η Μαρία Αντωνά

Ένα μίνι τουρ στην Ελλάδα φαίνεται πως έκαναν το πρώτο τους καλοκαίρι μαζί ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γιώργος Λιάγκας και η ραδιοφωνική παραγωγός, Μαρία Αντωνά. Μετά τις διακοπές τους στη Μύκονο, λοιπόν, όπου ο παπαρατσικός φακός τους απαθανάτισε σε πολύ τρυφερά τετ α τετ σε γνωστό εστιατόριο (δείτε το βίντεο εδώ), το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz φαίνεται πως έκανε ένα πέρασμα και από τον ποταμό Αχέροντα που διασχίζει τους νομούς Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Πρεβέζης.

Ο Γιώργος Λιάγκας που έχει γίνει ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, στο οποίο κολυμπάει τον ποταμό και λέει στους διαδικτυακούς του φίλους πως αξίζει να επισκεφθεί κανείς αυτό το μέρος αλλά η αλήθεια είναι πως δεν θυμόμαστε τι άλλο ειπώθηκε από τον παρουσιαστή γιατί μετά από λίγα μόλις δευτερόλεπτα διακρίναμε μέσα από τα γυαλιά ηλίου του την Μαρία Αντωνά να κολυμπά κι εκεί στον ποταμό και μάλιστα να τουρτουρίζει από τα παγωμένα νερά του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτω από την ανάρτηση αρκετοί followers του πετούν υπονοούμενα πως διακρίνεται η Μαρία στα γυαλιά του!

Εμείς πάντως αποθηκεύσαμε το βίντεο όπως βλέπετε γιατί μπορεί όταν το πάρει χαμπάρι να το κατεβάσει! Βέβαια, μήπως το ήξερε πριν το ανεβάσει κι απλά δεν τον ένοιαξε; Who knows...

Τέλος, το ζευγάρι έκανε κι ένα πέρασμα από το νησί της Τήνου όπου διατηρεί εξοχικό ο Γιώργος Λιάγκας (δείτε φωτογραφίες από το σπίτι του εδώ).