Στο νοσοκομείο η Έλλη Κοκκίνου - Το νέο μήνυμα της τραγουδίστριας που φανερώνει την κατάσταση της υγείας της

Συνεχίζεται η νοσηλεία της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ανησυχία προκάλεσε χθες (21/8) το βράδυ μία ανάρτηση από την Έλλη Κοκκίνου, στην οποία αποκάλυπτε πως βρίσκεται στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφία από το κρεβάτι, με τον ορό στο χέρι, και ενημέρωνε τους θαυμαστές της πως η προγραμματισμένη συναυλία της για αύριο (23/8), θα αναβληθεί, καθώς προέχει η υγεία της.

«Τελικά αυτό που με ταλαιπωρεί μέρες τώρα δεν ήταν μια φαρυγγίτιδα αλλά κάποιος ιός. Γι’ αυτό το λόγο με μεγάλη μου λύπη θα πρέπει να αναβάλλω την προγραμματισμένη μου εμφάνιση στην Αρεόπολη Λακωνίας στις 23/8. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση, αλλά κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μας να τα ξεπεράσουμε. Θα τα πούμε όμως σε μια νέα ημερομηνία που θα ανακοινώσουμε σύντομα. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Να είστε καλά», έγραψε η Έλλη Κοκκίνου στα social media.

Δείτε επίσης: Έλλη Κοκκίνου: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια - Ακυρώνει την επόμενη συναυλία της

Έλλη Κοκκίνου

Το νέο μήνυμα της Έλλης Κοκκίνου από το νοσοκομείο

Το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Αυγούστου, η Έλλη Κοκκίνου ανέβασε μία νέα φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Η τραγουδίστρια συνεχίζει να βρίσκεται στο κρεβάτι και αναρρώνει, ωστόσο θέλησε να δώσει μία πιο ανάλαφρη νότα στην κατάσταση δείχνοντας το μεσημεριανό της. Αν και fan της σωστής διατροφής, πάντως, δεν ενθουσιάστηκε με το βραστό κοτόπουλο. «Τόσο υγιεινό, ούτε εγώ το αντέχω», έγραψε στο νέο της μήνυμα.

Έλλη Κοκκίνου νοσοκομείο

Προφανώς η Έλλη Κοκκίνου δεν χάνει το χιούμορ της ακόμα και μέσα απ' το νοσοκομείο, επομένως φαίνεται να νιώθει καλύτερα τις τελευταίες ώρες και σύντομα θα επιστρέψει στη σκηνή.