Δανάη Παππά: Γενέθλια χωρίς τον Λάμπρο Λάζαρη - Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν τι συνέβη

Αυτή είναι η αλήθεια

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@lambros_lazaris
Instagram/@lambros_lazaris

Η Δανάη Παππά, η αγαπημένη ηθοποιός που κέρδισε τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά Το Τατουάζ αλλά και τον Σασμό, γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά της, απολαμβάνοντας μια ξεχωριστή βραδιά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η ηθοποιός, που μετράει ήδη πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση, δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί στιγμιότυπα από τον εορτασμό της στα social media, με τους θαυμαστές της να στέλνουν ευχές και συγχαρητήρια.

Ωστόσο, η απουσία του συντρόφου της, του επιχειρηματία Λάμπρου Λάζαρη, από τη βραδιά προκάλεσε ερωτήματα και σχόλια τα οποία θα λύσουμε εμείς αυτή την στιγμή! Το ζευγάρι φαίνεται να παραμένει ενωμένο και δεμένο. Απλούστατα ο Λάμπρος Λάζαρης, σύμφωνα με αναρτήσεις στο δικό του προσωπικό προφίλ στο instagram βρίσκεται μακριά από την αγαπημένη του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!

Λάμπρος Λάζαρης

Η Δανάη Παππά λοιπόν έδειξε να απολαμβάνει την ιδιαίτερη ημέρα της στο πλευρό φίλων και συνεργατών σεβόμενη και το πρόγραμμα του αγαπημένου της!

Δείτε επίσης: Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο λόγος που τσακώνονται! Τι τους φέρνει στα όριά τους

Η ανάρτηση της Δανάης Παππά

«Το 28 είναι ο φυσικός αριθμός που βρίσκεται μετά από το 27 και πριν από το 29. Είναι ένας άρτιος αριθμός, αφού 28:2 = 14. Ο αριθμός 28 συμβολίζεται ως XXVIII στο ρωμαϊκό σύστημα αρίθμησης και ως ΚΗ΄ ή κη΄ στο ελληνικό σύστημα αρίθμησης», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην ανάρτηση καρουζέλ που έκανε από την συγκεκριμένη βραδιά μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τους καλεσμένους. Ανάμεσα σε αυτούς βρισκόταν και η Μαρία Τζομπανάκη.