Δεν είναι μόνο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ακόμα ένα όνομα αποχωρεί από την εταιρεία της Έλενας Χριστοπούλου

Τι συμβαίνει;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δεν είναι μόνο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ακόμα ένα όνομα αποχωρεί από την εταιρεία της Έλενας Χριστοπούλου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι η μόνη που αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με την Έλενα Χριστοπούλου, καθώς και ένα ακόμα «δυνατό χαρτί» της εταιρείας της αποτελεί παρελθόν.

Η Ηλιάνα, η οποία είχε αναπτύξει σχεδόν οικογενειακούς δεσμούς με τη μάνατζερ μοντέλων και συχνά την αποκαλούσε «μαμά», επέλεξε να διακόψει την επαγγελματική τους σχέση. Πλέον, φαίνεται ότι οι δύο γυναίκες δεν έχουν καμία επαφή, γεγονός που προκαλεί έκπληξη.

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Έλενα Χριστοπούλου: Οριστικό τέλος στην σχέση τους - Η κίνηση ματ που έληξε μια φιλία χρόνων

Το νέο πρόσωπο μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που αφήνει την εταιρεία της Έλενας Χριστοπούλου

Από τη σελίδα του πρακτορείου της, και συγκεκριμένα από τη λίστα των ταλέντων, λείπει ένα νέο δυνατό όνομα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μοθωναίο. Ο ηθοποιός, που μέχρι πριν από μερικούς μήνες βρισκόταν στην κορυφή της λίστας των συνεργατών του πρακτορείου, πλέον δεν εμφανίζεται πουθενά, κάτι που επιβεβαιώνει ότι η συνεργασία τους έχει επίσης τερματιστεί.

Δημήτρης Μοθωναίος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και ο Δημήτρης Μοθωναίος είχαν φιλικές σχέσεις με την Έλενα Χριστοπούλου, πέρα από επαγγελματικές. Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες που οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας τους, είναι σαφές ότι οι αλλαγές αυτές δημιουργούν νέα δεδομένα τόσο για τους ίδιους όσο και για την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θα πρέπει να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.