Γενέθλια για τη Δανάη Παππά – Η έκπληξη που της έκαναν οι φίλοι της στην Κρήτη

Απουσίαζε ο σύντροφός της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/danouuz
Instagram/danouuz

Η Δανάη Παππά έχει γενέθλια σήμερα (21/8), κάτι που δεν ξέχασαν οι fans αλλά και όλοι οι συνεργάτες της στον Σασμό. Από νωρίς το πρωί είχαν ξεκινήσει να της στέλνουν ευχές, αλλά την καλή έκπληξη την επιφύλασσαν για το βράδυ της Τετάρτης.

Η γοητευτική ηθοποιός, που την επόμενη σεζόν θα πρωταγωνιστεί στον Άγιο Έρωτα του Alpha, έγινε 28 ετών με τα social media να «πλημμυρίζουν» από ευχές και αγάπη από τα αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία διοργάνωσαν ένα μικρό πάρτι για να γιορτάσουν τη μεγάλη μέρα. Τα αποκαλυπτήρια έκανε η Δανάη Παππά, όταν μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη βραδιά, δείχνοντας την έκπληξη και τη χαρά της.

Δείτε επίσης: Άγιος Έρωτας - Δανάη Παππά: Μιλάει για πρώτη φορά για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Alpha

Έσβησε... κυπελλάκι η Δανάη Παππά

Οι φίλοι της την έδωσαν το κεράκι της σε ένα μικρό κύπελλο, κάτι που λίγη σημασία είχε, αφού η Δανάη Παππά έδειχνε να εκτιμάει την κίνησή τους και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τους φίλους, τους οποίους έχει επιλέξει να έχει στη ζωή της.

Ξεχώρισε επίσης το ιδιαίτερο μήνυμα που ανάρτησε στα social media, προσθέτοντας μια δόση χιούμορ σε αυτή τη μέρα με μπόλικα μαθηματικά. «Το 28 είναι ο φυσικός αριθμός που βρίσκεται μετά από το 27 και πριν από το 29. Είναι ένας άρτιος αριθμός, αφού 28:2 = 14. Ο αριθμός 28 συμβολίζεται ως XXVIII στο ρωμαϊκό σύστημα αρίθμησης και ως ΚΗ΄ ή κη΄ στο ελληνικό σύστημα αρίθμησης», έγραψε η Δανάη Παππά, αναφερόμενη στην ηλικία της.

Οι ευχές και η απουσία

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης δεν βρισκόταν στην Κρήτη μαζί της, ούτε της ευχήθηκε δημόσια. Από την άλλη η Μαρία Τζομπανάκη και η Ευγενία Σαμαρά με τις οποίες συνεργάστηκε στον Σασμό, μεταξύ πολλών άλλων, της ευχήθηκαν με τον πιο γλυκό τρόπο.

Ευγενία Σαμαρά Δανάη Παππά